Masina de Spalat Vase Electrolux MaxiFlex ESM43200SX, 10 seturi, 8 programe, Clasa E (Inox)- Pret 2.413.99 Lei

Spread the love

Masina de Spalat Vase Electrolux MaxiFlex ESM43200SX, 10 seturi, 8 programe, Clasa E (Inox)- Pret 2.413.99 Lei

Indrazneste sa folosesti ustensile diferite in bucatarie Sertarul masinii de spalat vase MaxiFlex 700 iti permite sa-ti exprimi creativitatea si sa folosesti toate ustensilele din bucatarie. De la seturi de tacamuri la ustensile voluminoase, poti personaliza distributia lor pentru ca toate sa incapa.

Acoperire completa cu SatelliteClean Vasele vor fi spalate perfect cu SatelliteClean, avand performante de pana la trei ori mai bune decat standardul. Datorita bratului cu rotatie dubla si a schimbarilor permanente ale unghiului de pulverizare, chiar si articolele voluminoase sunt spalate in profunzime.

Apa ajunge in fiecare colt cu bratele pulverizatoare duale Fiecare pahar, vas si farfurie sunt spalate de cele doua brate pulverizatoare rotative ale acestei masini de spalat vase. Stropitoarele asigura o distributie uniforma a apei, pentru ca vasele sa iasa curate si stralucitoare, atat in cosul superior, cat si in cel inferior. Regleaza inaltimea cosului QuickLift pentru a ajunge usor la vase Indiferent daca incarci sau descarci vasele, o poti face intr-un mod confortabil cu ajutorul cosului QuickLift. Chiar si atunci cand cosul este incarcat complet cu articole voluminoase, sistemul QuickLift permite reglarea inaltimii pentru a ajunge usor la vase. Elimina bacteriile de pe vase cu functia ExtraHygiene Functia ExtraHygiene asgura un nivel maxim de curatenie. Functia activeaza o faza puternica de igienizare prin clatire, care ridica temperatura masinii de spalat vase la 69°C. Acest lucru asigura eliminarea majoritatii bacteriilor de pe vase.