Masina de Spalat Rufe SAMSUNG WW90T986ASH/S7, 9 kg, 1600 RPM, AI Control, Eco Bubble, Clasa A (Alb)-4.953.99 Lei

Spread the love

Masina de Spalat Rufe SAMSUNG WW90T986ASH/S7, 9 kg, 1600 RPM, AI Control, Eco Bubble, Clasa A (Alb)-4.953.99 Lei

Scurta descriere

Add Wash Ai uitat sa pui ceva in masina de spalat si ai apasat deja butonul de start? Te salveaza usa inovatoare AddWash. O deschizi in timpul programului dupa ce a inceput ciclul de spalare si arunci in masina balsam, o soseta uitata sau ceva spalat de mana care are nevoie de o clatire extra.

VRT+

Spală rufele oricând, fără a deranja pe nimeni-chiar și noaptea. Tehnologia inovatoare VRT Plus reduce zgomotul și vibrațiile în timpul spălărilor. Un senzor de vibrații tridimensional menține tamburul perfect echilibrat, chiar și la viteze mari de centrifugare, indiferent de dimensiunea sarcinii.

AI Wash

Obține cele mai bune rezultate de spălare, cu mai puține pierderi și efort. AI Wash folosește 4 tipuri de senzori pentru a detecta greutatea rufelor și pentru a calcula cantitatea optimă de apă și detergent. Un senzor de turbiditate monitorizează nivelul de murdărire și dacă este necesar, adaugă mai mult detergent sau mai mult timp de clătire.

AI Control

Speli usor si eficient cu AI Control. Personalizeaza spalarea prin memorarea obiceiurilor tale, sugerand cicluri si afisand informatii in timp util. Aplicatia SmartThings ofera sfaturi despre cicluri de spalare, planificarea spalarii si rezolvarea problemelor de service. Pentru a oferi si mai mult confort utilizatorilor, ciclul de spalare se sincronizeaza cu cel de uscare.