Masina de Spalat Rufe cu Uscator Samsung WD90T754DBX, 9 kg spalare/6 kg uscare, 1400 RPM, Add Wash, Clasa E (Inox) – Pret 3.322.99 Lei

Spread the love

Masina de Spalat Rufe cu Uscator Samsung WD90T754DBX, 9 kg spalare/6 kg uscare, 1400 RPM, Add Wash, Clasa E (Inox) – Pret 3.322.99 Lei

Scurta descriere

Digital inverter Masina de spalat Samsung vine dotata cu un motor superior Digital Inverter care ii ofera eficienta energetica, mai silentioasa si performanta exceptionala, de durata. Este certificat sa functioneze 23 de ani. Extrem de rezistenta, extrem de performantaBubble Soak Obtine haine impecabile, chiar si atunci cand sunt foarte murdare. Functia Bubble Soak ajuta la eliminarea unei largi varietati de pete profunde, precum cele de sange, ceai, vin, machiaj si iarba. Hainele sunt bine imbibate in bule active, astfel incat murdaria si petele sunt inmuiate si pot fi indepartate mai eficient.

Sertarul Stay Clean Nu mai pierde detergentul si evita sarcina obositoare de a curata sertarul pentru detergent. Sertarul StayClean asigura utilizarea detergentului din sertar, datorita unui sistem special de circulare a apei. Deci, exista mai putin reziduuri inestetice de sapun si tava ramane mai curata si mai igienica.

Add WashAi uitat sa pui ceva in masina de spalat si ai apasat deja butonul de start? Te salveaza usa inovatoare AddWash. O deschizi in timpul programului dupa ce a inceput ciclul de spalare si arunci in masina balsam, o soseta uitata sau ceva spalat de mana care are nevoie de o clatire extra.