Spread the love

Masina De Spalat Rufe Cu Uscator Electrolux EW9W161BC, PerfectCare 600, Inverter, Alb, C, 87 x 59.7 x 63.6 Cm – Pret 9.888.25 Lei

Descriere

Garderoba ta. Spălată, uscată și gata de purtat

Cu mașina de spălat rufe cu uscător PerfectCare 900 poţi spăla și usca liniștit(ă) hainele preferate, indiferent de materialul din care sunt făcute, chiar dacă este vorba de mătase sau puf. Sistemul DelicateCare cu pompă de căldură reduce temperatura și adaptează mișcările tamburului la orice tip de ţesătură. Chiar și articolele din măatase ies cu până la 50% mai puţine cute.

Cicluri personalizate, îngrijire personalizată
Sistemul DelicateCare reglează temperatura și mișcarea în funcţie de ţesătură, pentru a asigura tipul corect de îngrijire. Calitatea hainelor este păstrată.

Haine împrospătate cu abur
Programul SteamCare reîmprospătează hainele cu ajutorul aburului, reducând cutele și minimizând nevoia de a le mai călca. Astfel, hainele își păstrează mai mult timp forma ș senzaţia plăcută la atingere. În plus, sistemul FreshScent combină parfumul cu aburul delicat pentru a împrospăta hainele uscate între spălări.

Îngrijire personalizată într-un timp mai scurt
Sistemul SensiCare cântărește fiecare încărcătură și adaptează automat ciclul pentru ca hainele să fie spălate într-un timp optimizat, prevenind spălarea excesivă și asigurând un consum redus de apă și energie.

Spălarea și uscarea, adaptată la garderoba ta
Mașina de spălat rufe cu uscător PerfectCare 900 adaptează temperatura și mișcările tamburului la hainele tale. De la bumbac mixt la sintetice și chiar mătase, modul intuitiv de selectare a programului oferă o opţiune de uscare pentru toate programele de spălare. În plus, ai posibilitatea de a spăla și usca o încărcătură de 3 kg în doar 3 ore.

Îngrijire expertă cu consum de energie redus la jumătate
Tehnologia cu pompă de căldură a mașinii de spălat cu uscător PerfectCare 900 permite spălarea și uscarea unei game largi de ţesături la o temperatură redusă aproape până la jumătate faţă de cea obișnuită. Acest lucru înseamnă că hainele sunt îngrijite adecvat, fără a fi expuse la căldură excesivă, iar consumul de energie este mult mai mic.

Cu mașina de spalat rufe cu uscator PerfectCare 900 poţi spala și usca liniștit(a) hainele preferate, indiferent de materialul din care sunt facute, chiar daca este vorba de matase sau puf. Sistemul DelicateCare cu pompa de caldura reduce temperatura si adapteaza miscarile tamburului la orice tip de tesatura. Chiar si articolele din măatase ies cu pana la 50% mai puţine cute.

Inaltime: 87 cm Latime: 59.7 cm Adancime: 63.6 cm

Caracteristici:
Capacitate masina de spalat: 10 kg
Programul de Matase este conceput special pentru tesaturile din matase, cu spalare delicata si ciclu de centrifugare adaptat
Tehnologie Fuzzy Logic pentru adaptare in functie de incarcare
Sistem de clatire fara spuma
Blocare pentru copii
Picioruse: 4 picioruse ajustabile
Protectie anti-inundare

By Akan