Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVH28420BY, 1400 RPM, 7 kg spalare, 4 kg uscare, Clasa A (Alb)

Spread the love

Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVH28420BY, 1400 RPM, 7 kg spalare, 4 kg uscare, Clasa A (Alb)

  • Capacitate de spalare de pana la 7 kg si uscare de pana la 4 kg.
  • AutoDry: uscare delicata a tesaturilor cu ajutorul senzorilor de umiditate ce determina cu exactitate gradul de uscare necesar.
  • EcoSilence Drive™: extrem de eficienta energetic, silentioasa si cu o durata lunga de viata.
  • Tambur VarioSoft™: spalare delicata sau intensiva datorita structurii si miscarii unice a tamburului.
  • SpeedPerfect: perfect curat, cu pana la 65% economie de timp.

Sistem EcoSilence Tehnologiile inteligente precum EcoSilence Drive™ reduc zgomotul, astfel ca rufele pot fi uscate si in timp ce dorm copiii. Poti fi sigur ca vei obtine cele mai bune rezultate: odihna optima si performante perfecte de spalare pentru aceia dintre noi care vor sa nu fie deranjati. Performanta Tambur Vario: spalare intensiva sau delicata datorita structurii speciale a tamburuluiStructura unica, patentata a tamburului Vario pentru spalare mai rapida si mai delicata este disponibila numai la Bosch, solutionand chiar mai eficient problemele legate de spalare. In functie de programul selectat, structura tamburului modelata sub forma de picaturi si paletele asimetrice ajusteaza miscarile tamburului, de la puternice si intensive la delicate. Rufele sunt trimise delicat spre centrul tamburului, indiferent de directia de rotatie. Toate haine cuprinse in procesul de spalare in orice moment sunt curatate mai delicat si mai repede. Tamburul cu o capacitate de 8 kg protejeaza, de asemenea, rufele si reduce cutele. 

Drum Clean Inainte de a spala hainele, tamburul in sine trebuie, desigur, sa fie suficient de curat. Programul de curatare a tamburului, care este conceput pentru curatarea tamburilor, este usor de curatat , iar straturile sunt verificate pentru fiecare etapa de curatare pentru a oferi experiente de curatare excelente.

Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVH28420BY, 1400 RPM, 7 kg spalare, 4 kg uscare, Clasa A (Alb)