Masina de spalat rufe cu uscator BOSCH WDU28540EU, 10 Kg spalare/ 6 Kg uscare, 1400 rpm, Clasa A (Alb)

Spread the love

Masina de spalat rufe cu uscator BOSCH WDU28540EU, 10 Kg spalare/ 6 Kg uscare, 1400 rpm, Clasa A (Alb)

Uscator de rufe cu tehnologie AutoDry: rezultate precise de spalare si uscare pentru toate tipurile de textile. Pana la 6 kg, o incarcare intr-un singur ciclu. • Spalati si uscati pana la 6 kg sau spalati pana la 10 kg.• AutoDry: uscare delicata a tesaturilor cu ajutorul senzorilor de umiditate ce determina cu exactitate gradul de uscare necesar.• Spalati usor si eficient prin distribuirea uniforma a apei datorita designului unic al cuvei.• EcoSilence Drive™: extrem de eficienta energetic, silentioasa si cu o durata lunga de viata.• Functionare extrem de confortabila cu afisajul DirectSelect si cadranul de comanda iluminat pentru o selectie simpla a programelor.  ActiveWater Plus ActiveWater Plus: economiseste bani si protejeaza mediul, datorita gestionarii eficiente a apei.Tehnologia ActiveWater Plus consta in trei componente: reglajul automat continuu al incarcaturii, controlat prin senzori, flux optimizat de apa si sistemul tambur. Pentru a evita risipirea apei, senzorul ajusteaza consumul exact de apa pentru spalare in functie de tipul si cantitatea tesaturii. Rufele sunt inmuiate mai repede si mai uniform datorita fluxului de apa optimizat. Datorita tamburului Vario si structurii sale speciale, precum si paletelor, apa este distribuita mai uniform si mai repede. Masinile de spalat ActiveWater Plus isi aduc astfel o contributie semnificativa la gestionarea eficienta a apei in gospodaria ta.

Pereti laterali AntiVibration Pereti laterali AntiVibration: mai multa stabilitate, mai putine vibratii.Noul design al peretilor laterali nu este numai aspectuos: sistemul asigura mai multa stabilitate si reduce vibratiile. Izolatia imbunatatita regleaza, de asemenea, nivelurile de zgomot, facand masinile de spalat rufe foarte silentioase, chiar si in timpul ciclului de centrifugare.

Programare pornire 12/24 ore Programare pornire pentru mai multa flexibilitate.Cu optiunea de programare a pornirii de pana la 24 ore te poti bucura de mai multa flexibilitate. Poti pre-seta ora la care sa porneasca programul masinii de spalat. In acest fel poti fi absolut sigur ca masina ta de spalat rufe va termina programul exact atunci cand doresti.

Functie Reload Nu vei mai rata niciodata niciun articol. Reload de la Bosch.Pentru orice articol de spalat uitat, Reload de la Bosch iti permite sa adaugi sau sa scoti obiecte de imbracaminte de la spalat. Opreste pur si simplu ciclul care ruleaza si deschide usa masinii de spalat, pentru a incarca articolele suplimentare in tamburul masinii, apoi continua spalarea.

Sistem Vario Drum Rezultate de spalare remarcabile, multumita distributiei optime a apeiAcest tambur gandeste pentru sine: structura in forma de picatura si dimensiunea paletelor asigura distributia mai rapida si mai uniforma a apei – cu rezultate de spalare remarcabile. 

VarioPerfect VarioPerfect: Spalare mai rapida sau mai economica. Rezultate perfecte indiferent de optiunea aleasa.Prin gama sa optimizata de programe, VarioPerfect asigura cele mai bune rezultate de spalare pentru toate tipurile de tesaturi si la fiecare incarcatura. Cu VarioPerfect, poti seta majoritatea programelor sa spele mai rapid sau mai economic cu functiile SpeedPerfect si EcoPerfect. Aceasta optiune reduce timpul de spalare cu pana la 65% sau consumul de energie cu pana la 50%.

Masina de spalat rufe cu uscator BOSCH WDU28540EU, 10 Kg spalare/ 6 Kg uscare, 1400 rpm, Clasa A (Alb)