Spread the love

Maşină De Spalat Rufe AEG L9FEA69S, SofWater OKOMix+ ProSteam + ProSense, A, 63 Cm – Pret 8.776.35 Lei

Descriere

Mașină de spălat rufe AEG seria 9000 cu tehnologie SoftWater (pentru dedurizarea apei) + OKOMix + ProSteam + ProSense, conectivitate WiFi Indoor prin aplicaţia MyAEG Care, motor OKOInverter (MagnetPermanent), display TFT, senzor de greutate, dispenser 2 x 1 (detergent/balsam + sare). Programe: OKOPower, ColourPRO pentru rufe colorate, Abur, Reîmprospătare, Rapid 20 Min 3 Kg, Outdoor, Jeans, Antialergic, Curăţare mașină, Așternuturi, Pilote, Sport, Microfibre, Prosoape, Fleece, Haine de lucru, Perdele. Opţiuni: SoftPlus, PlusSteam – finalizare cu abur, Tratare pete, Reducere cute, Memorizare programe, Recomandare dozare detergent. Furtun alimentare AquaControl. Certificare Woolmark GREEN + Ariel/Lenor.

Mașina de spălat rufe AEG Seria 9000 purifică și dedurizează apa pentru o curăţare la 30 de grade la fel de eficientă ca la 60 de grade. Astfel, hainele își păstrează mai mult timp forma, senzaţia plăcută la atingere și culorile vii.

Apa conţine minerale care pot fi prea dure pentru ţesături. Mașinile de spălat rufe AEG sunt primele din lume cu tehnologia necesară pentru eliminarea acestor minerale. Sistemul de filtrare cu schimb de ioni optimizează calitatea apei care intră în tambur, pentru ca detergentul și balsamul să fie eficienţi chiar și la temperatură mai mică. Hainele sunt mai plăcute la atingere, iar culorile se menţin vii mai mult timp.

La o mașină de spălat rufe standard, balsamul de rufe folosit ajunge la mai puţin de o treime din fibre. Cu ÖKOMix, absolut toate cantităţile de detergent și balsam sunt dizolvate și activate complet înainte de a intra în contact cu hainele din tambur. Este prima tehnologie de spălare automată a rufelor care distribuie detergentul și balsamul de rufe complet uniform.

Conectează aparatul la aplicaţia My AEG Care și vei avea acces la recomandări de programe adecvate tipurilor de ţesături și sfaturi pentru tratarea petelor. Alege dintre 48 de tipuri de ţesături, împreună cu modul optim de îngrijire al acestora, și 40 de tipuri de pete și modul potrivit de eliminare.

Tehnologia ProSense® cântărește automat fiecare încărcătură pentru a asigura un ciclu personalizat. Senzorii ajustează durata ciclului în funcţie de încărcătură pentru o spălare adecvată. Hainele dumneavoastră preferate își menţin mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

Aceste mașini de spălat rufe AEG folosesc aburul ca o modalitate rapidă și ușoară de împrospătare a hainelor șifonate, pentru a le face gata de purtat. Programele scurte și delicate cu abur elimină în siguranţă mirosurile și reduc cutele din ţesăturile uscate. Sau puteţi termina ciclul de spălare cu un jet de abur delicat pentru a nu mai fi necesar aproape deloc să mai călcaţi hainele.

Capacitate spălare program Eco: 9 kg
Viteză maximă de centrifugare program Eco: 1551 rpm
Tehnologie de spalare Jet System
Programul de mătase este conceput special pentru ţesăturile din mătase, cu spălare delicată și ciclu de centrifugare adaptat
Programe spălare: OKOPower, ColourPro, Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Delicate, Lână/Mătase, Abur, 20 min 3kg, Jachete, Blugi, AntiAllergy, Clătire, Evacuare, Centrifugare, Curăţare mașină
Opţiune Clătire suplimentară
Sistem de echilibrare a încărcăturii
Senzor de greutate
Sistem clătire fără spumă
Compartimente detergent: 2+1
Motor: Inverter cu magnet permanent
Alimentare cu apă: Rece
Tip furtun alimentare apă: Furtun cu protecţie AquaControl
Dimensiuni ÎxLxA, mm: 847x597x631
Adâncime max., mm: 660
Greutate netă, kg: 82.5
Culoare: alb
Numar produs (PNC): 914 550 907
Capacitate ciclu spălare, kg: 9
Viteză max. centrifugare, rpm: 1551
Clasă eficienţă energetică – spălare: A
Clasă eficienţă uscare prin centrifugare, program Eco: B
Consum energie 100 cicluri spălare Eco, kWh: 49
Consum apă ciclu spălare Eco, litri: 49
Consum energie în stand-by, W: 0.3
Umiditate reziduală ponderată, %: 52
Durată ciclu spălare Eco, h:min: 3:40
Nivel zgomot, db(A): 75
Afișaj: Tactil
Programe: OKOPower, ColourPro, Eco 40-60, Bumbac, Sintetice, Delicate, Lână/Mătase, Abur, 20 min 3kg, Jachete, Blugi, AntiAllergy, Clătire, Evacuare, Centrifugare, Curăţare mașină
Alte opţiuni: Start/Pauză
Material cuvă: Carboran
Cablu alimentare, m: 1.8

By Akan