Mașina de Pâine Delimano Joy

Spread the love

Mașina de Pâine Delimano Joy

Iubitori de pâine, bucurați-vă! Acum vă puteți răsfăța cu pâine proaspătă și crocantă făcută acasă cu ajutorul Masinii de Pâine Delimano. Trebuie doar să adaugi ingredientele, apeși butonul și în câteva ore pâinea naturală, fierbinte și crocantă va fi gata. Mașina dispune de 12 setări pentru pâine, inclusiv fără gluten și 3 setări de cruste. Pâine cu greutate cuprinsă între 700g 900g, putere 550W.

Prepară-ți propria pâine de casă fără efort

Nimic nu se compară cu mirosul pâinii proaspăt coapte, așa-i?

Cu toate astea, prepararea pâinii în casă atunci când ai un program deja încărcat, poate fi o povară. Sigur, amestecarea ingredientelor poate fi simplă, însă frământatul, timpul de așteptare pentru creșterea drojdiei, iar în final, coacerea – toate aceste sarcini sunt consumatoare de timp. Din fericire, acum există un aparat la îndemâna oricui care preia toate aceste operațiuni îndelungate și laborioase asociate cu pregătirea pâinii. Acum te poți relaxa în timp ce Mașina de Pâine preia tot greul!

Delimano Joy Bread Maker

100% pâine de casă fără ingrediente surpriză

Fă cunoștință cu Mașina de Pâine Delimano Joy, un aparat pentru copt, pe cât de mic pe atât de puternic, ce-ți transformă bucătăria în brutărie personală.

Doar adaugă ingredientele, alege setarea potrivită, și apasă butonul. În câteva ore casa ta se va umple cu aroma apetisantă și divină de pâine caldă, ce-ți va trezi imediat pofta de o felie de pâine caldă cu unt. Evident – de acum familia ta se va trezi mereu devreme pentru micul dejun!

Delimano Joy Bread Maker

Evită conservanții artificiali și alege numai ingrediente naturale

Atunci când îți prepari singur pâinea, poți avea în sfârșit controlul deplin al ingredientelor. Gata cu acei conservanți artificiali sau ingrediente greu de pronunțat de pe spatele etichetei, precum hidroxianisol butilat, uleiuri hidrogenate, zahăr, sodiu sau coloranți artificiali. Pâinea ta de casă va fi sănătoasă, și adaptată regimului tău, alergiilor sau sensibilităților familiei tale.

Delimano Joy Bread Maker

Un obiect necesar pentru cei cu intoleranță la gluten sau cu alergii

Cei care suferă de boala celiacă știu cât de scumpă este pâinea fără gluten și ce gust neplăcut are. Așa că de ce să nu-ți poți prepara, pâine proaspătă și gustoasă, acasă? Mașina de Pâine Delimano Joy este dotată cu un program extra, pentru prepararea pâinii fără gluten, fiind perfectă pentru persoane cu intoleranță la gluten și alergii cauzate de gluten. Datorită Mașinii de Pâine, te poți bucura în sfârșit de toate beneficiile pâinii proaspete – și de costurile optimizate ale acesteia.

Delimano Joy Bread Maker

Funcțiile de păstrare la cald și de temporizare, pentru rezultate perfecte

Mașina de Pâine Delimano Joy este inteligentă. Imediat după coacere, aceasta va intra în modul păstrare la cald, păstrând pâinea pregătită caldă pentru încă 60 minute.

Dacă vrei să ai pâinea pregătită dimineața la micul dejun sau după programul de muncă, poți folosi funcția de temporizare timp de 13 ore, care întârzie coacerea. Astfel, te bucuri de pâine proaspătă și crocantă oricând dorești.

Delimano Joy Bread Maker

O alegere inspirată pentru iubitorii de pâine

Transformarea bucătăriei tale în brutărie nu a fost niciodată mai ușoară – în special datorită posibilităților oferite de Mașina de Pâine Delimano Joy:

  • 12 setări diferite pentru pâine
  • program fără gluten disponibil
  • îți stabilești dimensiunea pâinii (700 sau 900g)
  • selectezi culoarea crustei dorite (3 posibilități: light, mediu, închisă)
  • temporizator de coacere întârziată 13 ore
  • funcție de păstrare la cald
  • geam de vizionare pentru monitorizarea procesului de coacere
  • vasul interior și lamele de frământare sunt adaptate pentru mașina de spălat
  • putere de 550 W
Delimano Joy Bread Maker