Spread the love

Masă Biliard Englezesc BT 700 UK – Pret 2.699.99 LEI

Produs conceput pentru biliard englezesc. Jucați în familie sau între prieteni!

Sunteți un adept al biliardului englezesc și practicați acasă? Masa BT 700 este compactă, cu un platou solid și de calitate. Ideală pentru domiciliu!

Informații tehnice

Dimensiuni

Masa de biliard BT 700 este vândută demontată, într-un pachet ce măsoară 126 cm înălțime, 222 cm lungime, 19 cm lățime și 255 cm pe diagonală. Setul complet BT 700 cântăreşte 105 kg.

Masă biliard american BT 700

Pentru a monta masa de biliard, este nevoie de 2 persoane și aprox. 30 de min. 🙂
1. Începeți prin a monta și asambla cele 4 picioare cu cheia inclusă.
2. Înșurubați cele 4 picioare reglabile.
3. Fixați accesoriile.
4. Întoarceți masa, avâng grijă să nu sprijiniți picioarele.
Acum nu vă rămâne decât să jucați!
*Manual de instrucțiuni inclus.

Tot ce vă trebuie pentru nivel începător

Setul este la îndemână pentru a începe să jucaţi.
– 2 tacuri de 145 cm (57″) cu vârfuri lipite, de 11 mm diametru și cântăresc 540 g (19 oz).
– 15 bile cu diametrul de 50,8 mm și 1 bilă albă de 48 mm.
– 1 triunghi și o perie specială pentru a curăța masa. – 1 cretă pentru vârful tacului.- 1 tăviță bile și 1 tabelă scor.- 1 husă de protecție contra razelor UV și a prafului.

Dimensiuni, greutate şi format

Setul BT 700 complet cântăreşte 105 kg, dintre care 90 kg masa.Are 80 cm în înălţime, 214 cm lungime şi 118 cm lăţime, cu o suprafaţă de joc de 96 x 192 cm. Înălțimea mantei este de 37 mm și grosimea blatului de joc este de 18 mm. Buzunarele mesei de biliard au o deschidere de 7,6 cm.

Conceperea blatului

Platoul, fabricat din compozit de fibră de lemn, de densitate medie, denumită Medium Density Fiberboard (MDF), ce asigură o masă ușoară, netedă și rezistentă. Pentru a întări blatul și a-l face mai puțin sensibil la variațiile de temperatură și la umiditate, precum și la sprijiniri succesive în timpul jocului, ne-am inspirat din aeronautică și am adăugat fire metalice sub blat.

Unicitatea mesei de biliard: firele metalice

La aripile avionului, firele metalice au rolul de a face structura mai rigidă pentru a suporta presiunea și deformațiile. Pe același principiu, am adăugat fire metalice și fuzelaje.

Avantajul

Masa de biliard este prevăzută cu repere pe cadru, pentru mai multă precizie. Buzunarele din plasă sunt silențioase. Masa este rezistentă la mai multe ore de practică. Picioarele din metal sunt reglabile, pentru a se adapta tuturor jucătorilor. Colțurile din inox sunt întărite și rotunjite pentru mai multă siguranță.

Ce spațiu de joc este necesar?

Mărimea tacului de biliard (lungimea medie fiind de 1,45m) pe fiecare latură a mesei. 5 cm suplimentari pentru balansul tacului înainte de lovire.
Pe scurt, este necesar un spațiu de 21,5 m² (fie 514 x 418 cm).

Biliard american, biliard englezesc: care sunt diferențele?

Biliardul englezesc: masa, bilele, buzunarele, tacul sunt mai mici. În biliardul american aveți 15 bile colorate și numerotate. În ceea ce privește biliardul englezesc, sunt necesare 7 bile galbene și 7 bile roșii. Bineînțeles, regulile sunt, de asemenea, diferite.

Mingi sau bile? Gaură sau buzunar? Vă explicăm vocabularul utilizat în biliard.

Dacă doriţi să învăţaţi biliard, trebuie să introduceţi bilele (şi nu mingile) în buzunare (şi nu găuri). Cum? Lovind bila albă cu tacul. Aici vorbim despre tac şi nu băţ.

Descoperiţi biliardul? Echipa noastră vă sfătuieşte:

Contrar unor păreri greşite, biliardul este un sport! Chiar un sport de precizie. Pentru a practica într-un mod confortabil, este necesar să găsiți pozițiile care vă oferă cea mai mare stabilitate.

Garanție

2 ani

By Akan