Spread the love

Cort de Pescuit,Vanatoare si Activitati Outdoor-Living cu Structură Gonflabilă AIR SECONDS Base Connect Fresh 8 Persoane – Pret 1.399.99 LEI

Produs conceput pentru a adăposti 8 persoane. Living cu structură gonflabilă.

Living mare, pentru a adăposti până la 8 persoane. Asigură protecție datorită celor 3 uși și plasei mari de țânțari.

Informații tehnice

Living

Formă pătrată, cu o suprafață de 9 m² și o înălțime maximă de 2,3 m.1,80 m (mijlocul ușii)
Folie de sol detașabilă.

Montare/ Demontare

Structură gonflabilă de tip întreg. Structură autoportantă, se poate deplasa ușor, odată montată.
Pompa nu este inclusă. Pentru a fi mai simplu, vă recomandăm montarea de către 2 persoane, dar este posibilă și montarea de către 1 persoană.

Protecție solară

Materialul cu strat protector Ti0² are UPF de 50 +. Atenţie: razele UV pătrund și prin ușa deschisă. Folosiți și cremă de protecție solară.

Ventilări

3 uși cu fereastră cu plasă de țânțari.
Configurație posibilă în trei uși parțial deschise sau trei uși complet deschise.

Rezistența la vânt

Cortul a fost testat în tunel cu vânt, pe placă rotativă. Scopul este de a expune fiecare latură a cortului la vânt de aceeași intensitate. Montat și ancorat corect, cortul rezistă la vânt de forța 7, cu o viteză de 60 km/h.
Nu ezitați să umflați în mod regulat bețele gonflabile ale cortului în timpul sejurului (7 Psi).

Impermeabilitate

Testăm adăposturile pentru a le valida impermeabilitatea. Primul test este efectuat în laborator, produsul este plasat, timp de 3 ore sub 200 L apă/ h/ m², echivalentul unei ploi tropicale de 200 mm apă/ h. Al doilea test are loc pe teren. Acest living are supratentă din poliester cu poliuretan de 2000 mm. Cusături etanșe, cu benzi termolipite. Folie de sol din polietilenă de 140 g/m².

Reparare

Acest produs poate fi reparat, echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, fiind pasionată de crearea de produse rezistente în timp. Acest produs poate fi reparat, echipa noastră de concepere, formată din practicanți pasionați, fiind pasionată de crearea de produse rezistente în timp.
Piesele de schimb, precum și serviciul de schimbare a bețelor sunt disponibile în ateliere noastre. Regăsiți informații pe site, dar și în magazine.

Recomandare de întreţinere:

Acest produs a fost conceput pentru utilizare în exterior, timp de 4 săptămâni pe an, în timpul ieșirilor la camping sau în mijlocul naturii. O expunere continuă timp de mai multe săptămâni la razele UV poate deteriora partea textilă. Acest produs nu intră în categoria „mobilier de grădină” și nu este conceput pentru a rămâne permanent la exterior. Pentru a garanta o durată în timp optimă a adăpostului, este important să îl depozitați atunci când nu îl utilizați.

Bețe, cuie

Bețe gonflabile- Toate corturile noastre cu structură gonflabilă au o structură în arc, în 2 straturi: o cameră de aer din poliuretan termoplastic (TPU) și o husă de poliester, de 600 denieri*. Cuie- Toate cuiele au diametru de 6 mm.Sunt incluse 8 cuie pentru sol dur.
*600 denieri, adică o greutate de 600 g pentru o lungime de 9 m.

Garanție

2 ani

By Akan