Spread the love

Lingurite Pescuit – Naluci Metalice la Pret Mic

Pentru pescuitul pestilor rapitori exista o gama diversa de naluci metalice realizate pentru a mari sansele de reusita in capturarea exemplarelor de mari dimensiuni.

O parte importanta in aceasta gama o constrituie lingurile. Oscilante sau rotative, avestea sunt naluci usor de atasat la montura, care obtin rezultate exceptionale atragand imediat atentia rapitorilor si activand instinctul de atac al acestora.

Disponibile in numeroase culori, forme, marimi, acestea au rezultate foarte bune la clean, biban, stiuca, avat, etc, in functie de locul de pescuit, marimea si forma lingurii alese.

Echipate cu ancore si carlige de calitate, realizate din materiale rezistente la coroziune, lingurile maresc sansele unei capturi importante.

Tot in gama nalucilor metalice gasim: spinnerbait, spintail, cicade, pilkere, toate create pentru diferite situatii intalnite la pescuitul rapitorilor.

Caracterizate de designul inovator, sunt realizate cu ajutorul materialelor de calitate si tehnicilor moderne. Testate pentru asigurarea eficientei, sunt modele dezvoltate pe baza cunostintelor si experientei specialistilor care au utilizat aceste naluici metalice si le-au dezvoltat pentru obtinerea celor mai bune rezultate indiferent de provocari.

Exista modele cu diferite forme, echipate cu ancora sau carlig cu forma speciala care diminueaza riscul agatarii in timpul pescuitului in zonele cu mult bradis. Acestea permit lansari repetate fara perderi semnificative in zonele dificile, preferate de catre pestii rapitori.

Culorile, finisajul si forma nalucilor imprima o miscare ce atrage imediat atentia exemplarelor de stiuca de dimensiuni impresionante.

Cele mai bune preturi pentru nalucile metalice le gasiti in magazinul de pescuit online, unde sunt numeroase modele(de la cele ieftine pana la cele scumpe), disponibile la oferte excelente

Ce este o lingurita pentru pescuit ?

O lingurita pentru pescuit este o naluca din clasa celor metalice. Sunt confectionate din tabla metalica si au ca scop imitarea unui peste prada in areal. Pot fi utilizate la absolut toate speciile de pesti rapitori.

De cate feluri este o lingurita pentru pescuit ?

O lingurita pentru pescuit este de doua feluri. Poate fi lingurita oscilanta sau lingurita rotativa pentru pescuit. Fiecare dintre cele doua modele se preteaza unui anumit tip de pescuit si unei specii de pesti, corelat cu anotimpul in care se pescuieste.

Ce inseamna un set de lingurite pentru pescuit ?

Un set de lingurite metalice este o selectie de naluci care poate varia ca forma si greutate si chiar adresabilitate. Pot fi si mixte pentru a oferi un spectru mai larg in abordare pescarului.

Cum se foloseste o lingurita pentru pescuit ?

O lingurita pentru pescuit necesita o recuperare liniara si constanta in urma lansarii. In functie de tipul acesteia, oscilanta sau rotativa va diferi viteza de recuperare. Scopul este de a simula cat mai bine miscarile unui peste prada.

Ce lingurite pentru stiuca sunt recomandate ?

Cu precadere, pescarii apeleaza la clasa de linguri oscilante. Din denumire reiese faptul ca au in recuperare o miscare oscilanta si nu una rotativa. Acest tipar evolutiv asigura o prezentare incitanta pentru stiuca, nefiind necesara o recuperare rapida pentru activarea nalucii.

Cand se folosesc lingurite oscilante pentru pescuit ?

Linguri oscilante  se pot folosi in orice anotimp. Sunt recomandate in pescuitul stiucii, somnului, bibabnului, avatului, cleanului sau pastravului. Nu sunt recomandate in pescuitul salaului.

By Akan