Spread the love

Lenjerii de pat cu Mos Craciun – Pret 109.00 Lei – Pret 129.00 Lei

Lenjeriile tale preferate acum la super reduceri. Grabeste-te sa comanzi produse de calitate maxima la cel mai mic pret. Calitate Superioara.

Magia Craciunului mai aproape de noi prin intermediul acestor minunate textile de Craciun. Lenjerii de pat cu Mos Craciun, lenjerii craciun.

Lenjeria de pat confortabilă din bumbac este foarte populară pentru moliciune, moliciune și respirabilitate. Stilul rustic cu un motiv de Crăciun este garantat pentru a atrage atenția. De asemenea, te vei îndrăgosti de fundalul roșu combinat cu detalii albe, design original și țesătură netedă. Lenjeria de pat roșie din bumbac a lui Moș Crăciun este echipată cu un fermoar discret. Înfășurați-vă în lenjerie de pat modernă cu un motiv de Crăciun. De asemenea, va fi un cadou grozav pentru cei dragi.

Sfatul nostru: Pentru a menține calitatea lenjeriei de pat preferate, vă recomandăm spălarea pe dos la exterior la o temperatură de maxim 40 ° C.

Materialuli cel mai răspândit al lenjeriei de pat este garantat a fi bumbacul. Clienții vor aprecia caracteristicile sale excelente și accesibilitatea. Bumbacul este respirabil, moale și elimină perfect orice umiditate. Prin urmare, este potrivit și pentru persoanele care transpira mai mult noaptea. Un posibil dezavantaj este stoarcerea și necesitatea ulterioară de călcare. Bumbacul este o fibră naturală , care este blândă cu pielea întregului corp.

Material: 100% bumbac.

By Akan