Lazi frigorifice camping,genti termoizolante – Pret Avantajos

Spread the love

Lazi frigorifice camping,genti termoizolante – Pret Avantajos

Lada Frigorifica Coleman Xtreme 66L

Coleman Xtreme 66L este o lada frigorifica proiectata cu o tehnologie de izolatie premium care mentine continutul rece ca gheata timp de 5 zile. Aceste coolere sunt perfecte pentru calatorii lungi, camping prelungit sau chiar evenimente sportive.

Atunci cand lada frigorifica vine in contact cu o podea (sau un obiect) fierbinte, caldura este transferata direct la racitor. Daca racitorul este ridicat de la sol, caldura este transferata prin aer in spatiul gol (aerul este un izolator excelent). Coolerul are doua picioare integrate, rotunjite, care asigura o cantitate perfecta de spatiu pentru curgerea aerului.

Izolatia din poliuretan (PU) este foarte densa si umple intrega cavitate interna a racitorului, fara a lasa goluri de aer, imbunatatind astfel la maximum eficienta izolatoare. Aceasta lada frigorifica este capabila sa pastreze gheata, alimentele si bauturile reci pana la 5 zile.

Are o capacitate de 66 litri si permite stocarea chiar si a sticlelor de 1.5 litri, in pozitie verticala. Interiorul lazii are o suprafata neteda usor de curatat. De asemenea lada dispune de o valva de scurgere a lichidului. Capacul se fixeaza foate bine la inchidere si dispune de 4 suporturi pentru bauturi.