Spread the love

Laptop MSI Katana GF66 12UD (Procesor Intel® Core™ i7-12700H (24M Cache, up to 4.70 GHz) 15.6″ FHD 144Hz, 16GB, 1TB SSD, nVidia GeForce RTX 3050 Ti @4GB, Negru) – Pret 5.999.00 Lei

Descriere


Laptop Gaming MSI Katana GF66 12UD cu procesor Intel Core i7-12700H, 15.6″, Full HD, 144Hz, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, No OS, Black

REINVENTAREA ARHITECTURII MULTI-CORE

Katana GF66 echipeaza cel mai recent procesor Intel® Core™ i7 din a 12-a generatie, cu nuclee de performanta si eficienta, oferind un impuls fara precedent in activitatile multitasking si jocurile grele.

LAPTOPURI DIN SERIA GEFORCE RTX 30

JOCUL SUPREM

GPU-urile NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 30 pentru laptopuri sunt cele mai rapide laptopuri din lume pentru gameri si creatori. Acestea sunt construite cu Ampere – arhitectura RTX de a doua generatie a NVIDIA – pentru a va oferi cea mai realista grafica ray-traced si functii AI de ultima generatie, cum ar fi NVIDIA DLSS. In plus, tehnologiile Max-Q dezlantuie puterea inteligentei artificiale pentru a realiza laptopuri subtiri si de inalta performanta, mai rapide si mai bune ca niciodata.

gpu-rtx-01V2.jpg (1920×551)

SPORITI PERFORMANTA CU AJUTORUL AI

NVIDIA DLSS ofera jocurilor un plus de viteza cu o calitate a imaginii fara compromisuri. Mariti setarile si rezolutia pentru o experienta vizuala si mai buna.

EXPERIENTE MAI IMERSIVE

Ray Tracing este Sfantul Graal al graficii. Acesta simuleaza modul in care se comporta lumina in lumea reala pentru a produce cele mai realiste si imersive grafice pentru jucatori si creatori – si ruleaza rapid datorita nucleelor RT de a doua generatie.

PUTERE SI PERFORMANTA OPTIMIZATE

NVIDIA Max-Q este o suita de tehnologii bazate pe inteligenta artificiala care optimizeaza laptopurile pentru a oferi performante ridicate in factori de forma subtiri.

AFISAJ RAPID CA FULGERUL SI FLUID

Afisajul de nivel IPS de 144 Hz va ofera imagini uimitoare si o rata de reimprospatare lina, astfel incat sa nu pierdeti nimic.

RACIRE REVOLUTIONARA PENTRU JOCURILE DE ULTIMA GENERATIE

Solutii termice dedicate atat pentru CPU, cat si pentru GPU, cu pana la 6 heatpipe-uri. Prin marirea diametrului intern al tevilor termice si prin utilizarea unsorii termice exclusive MSI pentru a asigura performanta maxima in conditii de gaming extreme.

By Akan