Spread the love

Laptop MSI Katana GF66 11UE (Procesor Intel® Core™ i5-11400H (12M Cache, up to 4.50 GHz) 15.6″ FHD 144Hz, 16GB, 512GB SSD, nVidia GeForce RTX 3060 6GB, Negru) – Nou! – Pret 5.799.99 Lei

Descriere

Laptop Gaming MSI Katana GF66 11UC-475XRO cu procesor Intel Core i5-11400H, 15.6″, Full HD, 144Hz, 8GB, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX 3050 4GB, No OS, Black 

Cu cele mai recente procesoare Intel® Core™  din a 11-a generatie si cu grafica NVIDIA® GeForce RTX™ din seria 30, Katana GF66 este optimizat pentru a dezlantui performante adevarate in timpul jocului. Noul Katana GF66 este construit cu aceeasi maiestrie rafinata folosita pentru a forja o lama. Alergati la performanta optima si straluciti pe campul de lupta.

In antichitate, a existat o sabie legendara care era impregnata cu sufletul dragonului. „Dragon Blade” a fost facuta de Tribul Dragonului si nicio arma nu sta in paralel cu puterea sa. Fiecare leagan loveste o rafala de vant ca un uragan si fiecare lovitura ar aprinde cerul intr-o furtuna de foc. Acum, ridica Lama Dragonului, dotata cu puterile dragonului, si lupta spre noi culmi.

PERFORMANTA POTENTA PENTRU JOC

Echipat cu cel mai recent procesor Intel® Core™ i7 din a 11-a generatie, creste cu pana la 40% performanta fata de generatia anterioara. Obtineti o putere mai mare cu acest procesor cu 8 nuclee care accepta frecventa dual core de pana la 4,6 GHz pentru a maximiza eficienta in joc, munca multitasking si productivitatea.

cpu-laptop.jpg (2393×1224)

LAPTOPURI EFORCE RTX SERIA 30

GPU-urile GeForce RTX™ 30 Series ofera performanta suprema pentru jucatori si creatori. Acestea sunt alimentate de Ampere — arhitectura RTX de a doua generatie a NVIDIA — cu noi nuclee RT, nuclee Tensor si multiprocesoare de streaming pentru cele mai realiste grafice ray-traced si functii AI de ultima ora.

gpu-rtx-01V2.jpg (1920×551)

RAY TRACING

Ray tracing este sfantul Graal al graficii pentru jocuri, simuland comportamentul fizic al luminii pentru a aduce redare in timp real, de calitate cinematografica, chiar si celor mai intense jocuri vizuale.

RAY-TRACING.jpg (1000×437)

Acceleratie DLSS AI FPS MAX. CALITATE MAX. ALIMENTAT DE AI.

NVIDIA DLSS este o redare AI revolutionara care mareste ratele de cadre cu o calitate a imaginii fara compromisuri folosind nucleele Tensor dedicate de procesare AI pe GeForce RTX. Acest lucru va ofera spatiu de performanta pentru a mari setarile si rezolutiile pentru o experienta vizuala incredibila. Revolutia AI a sosit in gaming.

DLSSAI.png (800×520)

BOOST DINAMIC 2.0

Noul Dynamic Boost 2.0 alimentat de AI ofera automat puterea necesara intre GPU, memoria GPU si CPU pentru o crestere a performantei mai mare decat oricand. Retelele AI din Dynamic Boost 2.0 gestioneaza puterea pe cadru, astfel incat laptopul tau se optimizeaza constant pentru performanta maxima in timp ce joci si creati.

CONSTRUIT PENTRU JUCATORI

Vine cu iluminare rosie exclusiva si construit pe o ecranare metalica solida cu 1,7 mm de deplasare a tastei pentru un feedback mai bun de raspuns si tactil. Noua tastatura cu design ergonomic va satisface toate nevoile.

keyboard-laptop2.jpg (1920×1288)

DISPLAY DE JOOC 144 HZ IPS-NIVEL SUBTIRE VITEZA SI CLARITATE FARA PRECEDENTA

Cel mai rapid afisaj pentru jocuri va ofera cele mai vibrante imagini, astfel incat sa nu ratati nicio ritm.

RACIRE ​​REVOLUTIONARA PENTRU JOCURI NEXT-GEN

Solutii termice dedicate atat pentru procesor, cat si pentru GPU, cu pana la 6 conducte de caldura. Prin marirea diametrului interior al conductei termice si utilizarea grasimii termice exclusive MSI pentru a asigura performanta maxima in jocuri extreme.

PUTERE DDR4-3200

Obtineti performanta extraordinara de pe laptopul dvs. cu suportul celei mai recente memorie DDR4-3200. Bucurati-va de viteza mai mare a sistemului si de capacitatea de raspuns, noul standard va va duce experienta de joc la urmatorul nivel.

CUM TREBUIE SA FIE MUZICA

Cufundati-va in muzica fara pierderi si bucurati-va de calitatea sunetului premium cu audio de inalta rezolutie. Experimentati si ascultati sunetul asa cum a fost conceput.

hires-sm.jpg (1200×602)

By Akan