Spread the love

Laptop Gaming Dell Alienware X15 R2 (Procesor Intel® Core™ i7-12700H (24M Cache, up to 4.70 GHz) 15.6″ FHD 360Hz, 32GB, 1TB SSD, nVidia GeForce RTX 3080 Ti @16GB, Win11 Pro, Alb/Negru) – Pret 23.399.00 Lei

Descrierea produsului Laptop Gaming Dell Alienware X15 R2 (Procesor Intel® Core™ i7-12700H (24M Cache, up to 4.70 GHz) 15.6″ FHD 360Hz, 32GB, 1TB SSD, nVidia GeForce RTX 3080 Ti @16GB, Win11 Pro, Alb/Negru)


Dell Alienware x15 R2,15.6″FHD 360Hz 1ms NVD G-SYNC&Adv Opti,Intel Core i7-12700H(24MB/4.7GHz),32GB LP-DDR5 5200MHz,1TB(M.2)PCIe NVMe,NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti/16GB,AX1675 Wifi(2×2)+BT 5.2,KB AlienFX ,6Cell 87WHr,Win11Pro,3Y PrmSup

O MASINA SUPLA, AGRESIVA, DE MARE PUTERE

Duceti jocul la noi limite pe cel mai subtire dintre laptopurile noastre pentru jocuri de 15” – acum compatibil cu cea mai recenta placa grafica NVIDIA® GeForce RTX™, Dolby Vision™ si Dolby Atmos®.

CEA MAI RECENTA TEHNOLOGIE DE RACIRE

Duceti experienta de joc pe noi culmi cu tehnologia Advanced Alienware Cryo-tech™, o abordare a ingineriei electrice si mecanice care mentine stabilitatea sistemului in momentele de performanta intensa. Aceasta abordare implementeaza tehnologia cu patru ventilatoare, starile de alimentare unice si Element 31, un material de interfata termica exclusiv Alienware, pe baza de galiu-silicon.

ELEMENT 31

Abordati cu usurinta sesiunile-maraton de jocuri, datorita Element 31, un material de interfata termica pe baza de galiu-silicon, exclusiv Alienware, care ofera o rezistenta termica cu 25% mai buna si dublul capacitatii de stocare a energiei fata de generatiile anterioare.

TEHNOLOGIE CU PATRU VENTILATOARE

Jucati-va cu incredere cu designul nostru cu patru ventilatoare, controlat independent, in asteptarea brevetului. Acest nou design include ventilatoare standard de evacuare, precum si un ventilator dublu cu evacuari opuse (DOO) ale aerului, care deplaseaza aerul prin sasiu si prin hotspoturile interne pentru a crea un mediu presurizat care disipeaza caldura si reduce temperaturile exterioare.

STARI DE ALIMENTARE UNICE

Adaptati-va PC-ul la nevoile dvs., utilizand una dintre cele cinci stari de alimentare unice, disponibile prin Alienware Command Center. Alegeti intre Performance Mode (Mod performanta), Balanced Mode (Mod echilibrat), Battery Saver Mode (Mod economisire baterie), Quiet Mode (Mod silentios) si Full Speed Mode (Mod viteza completa), care pot fi comutate si cu FN+F1.

CARACTERISTICI DE INALTA PERFORMANTA

Traiti experienta performantei de elita in jocurile si aplicatiile preferate cu procesoarele Intel® Core™ cu pana la 14 nuclee, din a douasprezecea generatie. In plus, fortati limitele performantei cu placa grafica NVIDIA® GeForce RTX™, echipata acum cu Dynamic Boost 2.0 si tehnologia Deep Learning Super Diagnostic (DLSS).

Dynamic Boost 2.0 sustinut de IA gestioneaza energia cadru cu cadru, oferind automat o putere optimizata intre procesorul grafic, memoria procesorului grafic si procesor, pentru o crestere a performantei fara precedent. In plus, DLSS ofera si ea un plus de performanta, prin utilizarea nucleelor Tensor pentru redarea revolutionara a IA.

DUCETI-VA JOCUL LA NIVELUL URMATOR

Performati la cel mai inalt nivel, ore intregi, cu ajutorul reglarii tensiunii placii grafice in 8 etape, HyperEfficient, si al reglarii tensiunii procesorului in 4 etape. Aceste tehnologii unice permit procesoarelor grafice si procesoarelor sa ruleze la niveluri inalte, in special pe parcursul unor sesiuni de joc prelungite.

O EXPERIENTA VIZUALA SI SONORA IMBUNATATITA

Lasati-va captivat de joc cu un PC care accepta Dolby Vision™ si Dolby Atmos®. Dolby Vision™ incorporeaza metadatele definite de studiouri si dezvoltatori, permitand, astfel, profiluri de culoare optime si experiente vizuale uimitoare. Pe de alta parte, Dolby Atmos® ofera o tehnologie de sunet scalabila, care pozitioneaza fiecare voce si instrument in spatiul propriu, astfel incat experienta dvs. de joc sa fie identica cu viziunea creatorilor.

Optiuni avansate de afisare

Modelul x17 R2 va satisface nevoia unei experiente de joc cursive cu ajutorul unei game largi de optiuni de ecrane, de la 165 Hz la 360 Hz*, toate cu timpi de raspuns evaluati la 3 ms sau mai putin. In plus, toate optiunile de ecran sunt dotate si cu tehnologii inovatoare, precum ComfortView Plus, NVIDIA®G-SYNC®Advanced Optimus si recunoasterea faciala Windows Hello. ComfortView Plus este un filtru hardware de lumina albastra care nu consuma resurse si nu afecteaza negativ performanta, in timp ce Advanced Optimus este o tehnologie de la NVIDIA®care extinde durata de viata a bateriei si capaciteaza experienta de joc fara intreruperi a NVIDIA®G-SYNC®.

TASTATURA SUPERIOARA

Imbunatatiti-va experienta de joc cu o tastatura cu viteza mare de raspuns, dotata cu iluminare cu LED RGB, tehnologie N-key rollover, tehnologie anti-ghosting, cursa a tastelor de 1,5 mm si taste media amplasate convenabil, in partea dreapta. n plus, accelerati actiunea cu o usurinta incredibila, comutand rapid intre starile de alimentare „Viteza maxima” si „Echilibrata”, apasand FN+F1.

DESIGN EVOLUAT

Noul nostru design, Legend 2.0, beneficiaza de un echilibru geometric pur, un nucleu inchis la culoare si un finisaj neted matasos subliniat de vopseaua noastra special proiectata, rezistenta la pete. In plus, iluminarea personalizata AlienFX RGB va aduce un plus de stil, sustinand pana la 16,8 milioane de culori si avand o noua zona de iluminare tip stadion.

CONECTIVITATE REVOLUTIONARA

Sa porneasca jocurile rapide ca fulgerul – cu capacitatile de mare viteza ale placilor Killer Wi-Fi 6 si USB 3.2 Type-C din a doua generatie, care transfera date la o viteza de pana la 40 Gb/s. Si bucurati-va de aceste viteze cu un confort fara precedent, datorita unei configuratii care pozitioneaza toate porturile video in partea din spate a sistemului sau in apropierea acesteia, si nu pe laterale.

In plus, beneficiati de viteze de conectare de pana la 2,5 Gb/s cu portul Type-C la cheia hardware RJ-45, care permite o experienta de retea cu fir fiabila pe un PC subtire si usor.

NOUL DVS. CENTRU DE COMANDA

Cea mai recenta versiune a Alienware Command Center include profiluri de joc cu reglare automata, o noua interfata UI cu raspuns rapid, optiuni intuitive de overclocking, setari AlienFX usor de personalizat si acces la moduri unice de administrare energetica, create special pentru jocuri diferite.

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

By Akan