Spread the love

Lada Frigorifica Samus LS312, 287 L, Clasa F, H 85 cm (Alb) – Pret 1.341.99 Lei

Descrierea produsului Lada frigorifica Samus LS312, 287 L, Clasa F, H 85 cm (Alb)


Capacitate mare de congelare

Cu lada frigorifică Samus congelezi o cantitate de până la 14 kilograme în numai 24 de ore. Fructe, legume, carne. Te asiguri că vei savura aceeași prospețime în orice perioadă a anului.

Panou electronic

Ești la o apăsare de buton distanță de setarea temperaturii dorite în interiorul lăzii. Panoul de control cu led-uri îți oferă control absolut asupra lăzii. Este intuitiv și ușor de folosit, întreg displayul fiind și rezistent la apă, astfel ca micile incidente nu își vor face locul.

Fast Freeze

Congelează rapid fructele, legumele sau carnea alegând opțiunea de Fast Freeze. Odată setată pe Fast Freeze, compresorul se va activa și va merge incontinuu asigurând cea mai scăzută temperatură în interiorul lăzii. Dacă uiți să revii la temperatura inițială, stai fără griji. După 52 de ore lada va trece automat pe treapta 5 de temperatură, iar tu vei economisi energie electrică.

Fiabilitate, flexibilitate, siguranță

Muți lada ușor și rapid unde vrei și când vrei datorită rotilelor din dotare. Ai acces facil la interior cu ajutorul mânerului situat pe capacul superior al lăzii. Aceasta are prevăzut și orificiu pentru drenaj.

By Akan