Spread the love

Lada Frigorifica Heinner HCF-380NHF+, 380 L, Clasa F (Alb) – Pret 2.440.99 Lei

Scurta descriere
5 ANI GARANTIE – ELECTROCASNICE MARI HEINNER
Cumpără acest produs, înregistrează-l în promoție și beneficiezi de 5 ANI GARANȚIE. Pentru mai multe detalii și informații te rugăm să consulți Regulamentul campaniei.
Perioada campaniei 01 Martie 2021 – 28 Februarie 2022.

Capacitate de congelare 380l

Capacitatea mare de depozitare, de ajutor in orice gospodarie, iti permite sa pastrezi cantitati considerabile de hrana si sa te bucuri de alimentele preferate tot anul.

Control electronic

Datorita panoului electronic, care iti asigura o interfata simpla si intuitiva , ai parte de o utilizare usoara a aparatului.

Congelare rapida

Aceasta functie te ajuta sa congelezi alimentele proaspete intr-un interval foarte scurt.

Rezistenta la frig

Aparatul este dotat cu o super tehnologie de functionare la temperaturi scazute, care iti permite sa il instalezi chiar si in spatii neincalzite, unde temperaturile ajung pana la -15 grade C.

Rezistenta la variatii de tensiune 175V-255V

Conceput special sa nu fie influentat de variatiile de tensiune, aparatul te va scapa de grija ca fluctuatiile de energie electrica ii pot afecta buna functionare.

Display rezistent la apa

Lada frigorifica este prevazuta cu o protectie suplimentara, rezistenta la apa, pentru ca tu sa faci fata cu succes incidentelor neplacute.

Lumina LED

Datorita luminii interioare, indiferent de momentul utilizarii, veti gasi cu usurinta, alimentele depozitate.

Role pentru transportare usoara

Prevazut cu role pentru transport, aparatul iti ofera posibilitatea manevrarii cu minimum de efort, oricand simti nevoia unei schimbari.

Functionalitati

Datorita manerului si a yalei, lada frigorifica permite inchiderea etansa si securizarea usii. In plus, ai doua cosuri de plastic pentru depozitarea la indemana a pachetelor de mici dimensiuni.

By Akan