Spread the love

Lada Frigorifica Heinner HCF-205NHSF+, 200 L, Clasa F, H 84.7 cm (Gri) – Pret 1.265.99 Lei

Scurta descriere
5 ANI GARANTIE – ELECTROCASNICE MARI HEINNER
Cumpără acest produs, înregistrează-l în promoție și beneficiezi de 5 ANI GARANȚIE. Pentru mai multe detalii și informații te rugăm să consulți Regulamentul campaniei.
Perioada campaniei 01 Martie 2021 – 28 Februarie 2022.

Capacitate de congelare 200L

Capacitatea de depozitare de 200L, de ajutor in orice gospodarie, iti permite te bucuri de alimentele preferate tot anul.

Control electronic

Datorita panoului electronic, care iti asigura o interfata simpla si intuitiva, ai parte de o utilizare usoara a aparatului

Congelare rapida

Aceasta functie te ajuta sa congelezi alimentele proaspete într-un interval foarte scurt.

Winter protection

Aparatul este dotat cu o super tehnologie de functionare la temperaturi scazute, care iti permite sa il instalezi chiar si in spatii neincalzite, unde temperaturile ajung pana la -15 grade C.

Rezistenta la variatii de tensiune 180V~250V

Conceput special să nu fie influentat de variatiile de tensiune, aparatul te va scapa de grija ca fluctuatiile de energie electrica ii pot afecta buna functionare.

Display rezistent la apa

Lada frigorifica este prevazuta cu o protectie suplimentara, rezistenta la apa, pentru ca tu sa faci fata cu succes incidentelor neplacute.

Autonomie 30 ore

Autonomia de pana la 30 de ore asigura pastrarea in conditii de siguranta a alimentelor stocate, in cazul intreruperii curentului electric.

Role pt transportare usoara

Prevazut cu role pentru transport, aparatul iti ofera posibilitatea manevrarii cu minimum de efort, oricand simti nevoia unei schimbari.

Design elegant – silver

Culoarea eleganta face ca aparatul frigorific sa fie usor de integrat in orice decor.

By Akan