Spread the love

Kit Videografie Eveniment Super 35 cu Sony FX30B + Accesorii – Pret 18.581.98 Lei

Descriere
Kit Videografie Eveniment Super 35 cu Sony FX30B + Accesorii

Oferind performanta si functionalitate avansate pentru o expresie cinematografica de inalta calitate, tehnologia de top a Sony in industria senzorilor de imagine asigura sensibilitate ridicata, zgomot redus si gama dinamica larga, oferind rezolutie 4K Super 35 pentru o calitate impresionanta a imaginii. ILME-FX30 include S-Cinetone mostenit de la camerele cinematografice digitale, precum Sony VENICE 2, oferind tonuri medii naturale, plus culori moi si lumini superbe, care sunt esentiale pentru expresia cinematografica. Sunt furnizate trei moduri pentru inregistrare cu curba gamma S-Log3, oferind o gradare cinematica lina a culorilor. Pot fi importate si personalizate LUT-uri inregistrate pentru a minimiza gradarea culorilor post-productie. Dual Base ISO (800 / 2500) permite inregistrarea imaginilor la cea mai buna calitate in diferite situatii de lumina.

Product Announcement of Cinema Line FX30

Sample footage | Cinema Line FX30

Tehnologie avansata pentru rezolutie extraordinara
Senzorul CMOS Exmor R APS-C cu iluminare din spate al FX30 ofera imagini memorabile cu rezolutie incredibila si profunzime scazuta. Supraesantionarea 6K comprima o cantitate vasta de informatii in inregistrare si iesire 4K, iar motorul BIONZ XR permite gradatii naturale, reproducere realista a culorii, zgomot scazut si alte imbunatatiri ale calitatii imaginii.

Sony Cinema Line FX30.1

S-Cinetone va ofera un aspect cinematic, fara gradare

Profilul de imagine S-Cinetone va ofera imagini cu aspect cinematic, tonurile pielii si alte aspecte vizuale direct din camera, fara a fi nevoie de gradare a culorii in post-productie.

Sony Cinema Line FX30.2

Posibilitati infinite de expresie cu S-Log3

Pentru potrivirea culorilor si pentru intregul potential al senzorului de imagine, FX30 poate inregistra utilizand curba gama S-Log3. Aceasta va ofera acces la gama larga de culori a FX30 si latitudinea 14+ pentru calitate cu adevarat cinematica in timpul gradarii in post-productie.

Sony Cinema Line FX30.3

Setarile LUT ofera previzualizarea imaginii exacta

Cand inregistrati folosind curba gama S-Log3, imaginea cu contrast scazut de pe monitor poate face dificila evaluarea modului in care va arata imaginea finala. Puteti aplica monitorului LCD si iesirii HDMI setari LUT personalizabile, atat presetate, cat si furnizate de utilizator, pentru o previzualizare mai exacta a aspectului imaginii finale.

Sony Cinema Line FX30.4

Filmare 10 biti 4:2:2 pentru latitudine mai mare

Formate de inregistrare pentru calitatea imaginii si post-productie. FX30 poate inregistra pe 10 biti, la format 4:2:2 in memoria interna cand utilizati compresie Long GOP sau All-Intra, asigurand mai multe informatii de culoare, astfel incat sa puteti obtine gradatii mai bogate, mai naturale in post-productie.

Moduri Cine EI, Cine EI Quick si ISO flexibila
Gestionare flexibila a modului de expunere. Cine EI ofera latitudine mare si cea mai buna calitate a imaginii, iar Cine EI Quick usureaza configurarea comutand automat setarea ISO de baza a camerei. Functia ISO flexibila ofera cea mai mare flexibilitate pentru setarea expunerii.

Sony Cinema Line FX30.5

Setare ISO de baza duala (ISO 800/ISO 2500)

Cu aceasta functie, puteti seta manual ISO de baza la 2500 in loc de 800 in situatii cu lumina scazuta. Nivelurile de zgomot de la ambele setari sunt aproximativ la fel, ceea ce va ofera imagini mai curate in lumina scazuta.

Sony Cinema Line FX30.6

Imagine „slow-motion” la pana la 120 cps

Cu inregistrare 4K la pana la 120 cps cu focalizare automata, puteti crea imagini „slow-motion” incredibil de clare, la pana la 5x (maxim) pentru a extinde optiunile de impartasire a povestilor.

Performanta AF avansata
Functiile de urmarire sofisticate va permit sa va concentrati pe filmare
FX30 ofera focalizare automata stabila si focalizare flexibila pentru o gama larga de situatii de inregistrare. Focalizarea automata pentru zona larga urmareste subiectul cu tenacitate in aproape intregul cadru, iar urmarirea in timp real se bazeaza pe tehnologia unica de recunoastere a subiectului de la Sony, bazata pe inteligenta artificiala. Focalizarea automata pe ochi in timp real asigura focalizare precisa pe fata si ochi, potrivita pentru oameni, pasari si animale.

Sony Cinema Line FX30.7

Stabilizare in corp pentru inregistrare din mana

Modul Activ este un sistem incorporat de stabilizare optica a imaginii pe 5 axe pentru imbunatatirea stabilizarii la inregistrarea de filme. Utilizeaza un senzor giroscop de precizie si compensare optica, permitand inregistrarea din mana la rezolutie 4K fara un stabilizator cu articulatie.

Sony Cinema Line FX30.8

Compensare pentru focus breathing

Cu obiective compatibile, compensarea focus breathing ofera imagini mai stabile minimizand modificarea campului de vizualizare, ce poate aparea la schimbarea planului de focalizare. Este disponibila compensare suplimentara a respiratiei in post-productie, sustinuta de metadatele camerei.

Sony Cinema Line FX30.9

Corp compact, usor. Proiectat pentru mobilitate si utilizare confortabila
Cu o greutate de 646 g cu baterie si card de memorie (951 g cu manerul XLR), FX30 are un aspect specific, cu partea de sus plata, potrivit atat pentru inregistrare din mana, cat si montat pe un stabilizator cu articulatie. Manerul camerei a fost proiectat pentru a asigura flexibilitate, stabilitate si confort optime, pentru sesiuni prelungite de inregistrare din mana.

Sony Cinema Line FX30.10

5 orificii cu filet pentru accesorii

Corpul FX30 dispune de cinci orificii cu filet (1/4-20 UNC) pentru accesorii, ceea ce inseamna ca nu este necesar un cadru, fapt ce contribuie la reducerea dimensiunii si greutatii pentru inregistrare mai facila din mana.

Sony Cinema Line FX30.11

Functionare stabila pentru sesiuni 4K prelungite

Cu sistemul de racire extrem de eficient si sursa de alimentare stabila (dintr-o baterie Z de capacitate ridicata sau prin USB PD), FX30 este proiectata sa functioneze stabil in sesiuni de inregistrare prelungite.

Sony Cinema Line FX30.12

Carcasa rezistenta din aliaj de magneziu

Proiectat pentru mobilitate si utilizare confortabila, cu o greutate de 646 g, corpul si capacele FX30 sunt realizate din aliaj de magneziu, pentru rezistenta si performante imbunatatite chiar si in medii dificile.

Sony Cinema Line FX30.13

Un nou meniu principal

Noul meniu principal al camerei, in format de lista, va permite accesul la rata de cadre, timpul de expunere si alti parametri esentiali pentru inregistrare. Afisarea meniului principal poate fi alocata unui buton personalizat.

Sony Cinema Line FX30.14

Doua sloturi pentru CFexpress Tip A si SD

CFexpress de tip A este standardul de stocare compacta, cu viteze mari de scriere/citire pentru inregistrarea filmelor 4K la rate de biti ridicate. Cu doua sloturi, puteti transmite in timpul inregistrarii sau realiza inregistrari simultane.

Sony Cinema Line FX30.15

LCD flexibil, tactil, cu rezolutie ridicata

Monitorul spate cu deschidere in lateral si unghi variabil va ofera libertate mare de pozitionare si incadrare. Este suficient de luminos pentru vizualizare facila afara, pe timpul zilei si include un meniu de functii accesat prin glisare.

Sony Cinema Line FX30.16

Conectivitate larga intr-un corp compact

Puteti utiliza un conector HDMI tip A pentru recordere si dispozitive de afisare externe. Alti conectori includ USB Type-C® , Multi/Micro-USB, microfon, casti si un suport cu interfata multipla cu interfata audio digitala incorporata.

Sony Cinema Line FX30.17

Iesire RAW pe 16 biti prin HDMI

Pentru fluxuri de lucru dificile, iesirea RAW pe 16 biti este disponibila gratie unei conexiuni HDMI cu recordere externe compatibile. Iesirea video RAW este la rezolutie 4672 x 2628 [16:9], peste rezolutia DCI-4K.

Samyang V-AF 35mm T1.9 Obiectiv Cinematic AF Montura Sony FE

Obiectivul Cine AF 35mm T1.9 FE Sony E-Mount de la Samyang acopera senzori full-frame de pana la 8K si dispune de un multicoating si de o diafragma cu 9 lamele care ofera un bokeh moale si natural si un aspect cinematografic dramatic. Functia sa de autofocalizare faciliteaza focalizarea atunci cand utilizati obiectivul pe o platforma gimbal sau pe o drona si dispune de un comutator care va poate salva setarile de focalizare atunci cand treceti de la focalizarea manuala la cea automata. Obiectivul dispune, de asemenea, de un LED tally pe partea din fata care va permite sa vedeti daca aparatul inregistreaza cu ajutorul contactelor sale electronice.

Compact si usor
Cine AF sporeste compatibilitatea cu gimbaluri si drone prin aplicarea factorilor de forma unificati cu cele cinci distante focale diferite (de la ultra-wide la medium-tele). Prin asigurarea unei dimensiuni compacte si a unei greutati reduse, nu este nevoie sa se repozitioneze echipamentul atunci cand se schimba obiectivele.

Lampa Tally
Obiectivul este dotat cu 2 LED-uri pentru a indica statusul de inregistrare al camerei. Aceasta sprijina crearea de continut video mai convenabil chiar si intr-un spatiu mic, fara multe echipamente.

Suport 8K
Noua serie Cine AF suporta rezolutii de pana la 8K, intr-o forma mica si usoara, care se potriveste perfect pentru utilizarea cu gimbaluri si drone, precum si pentru studiouri si productii la locatie.

Potrivirea culorilor
Toate obiectivele din cadrul noii serii Cine AF sunt potrivite din punct de vedere cromatic pentru a evita schimbarile de culoare la schimbarea obiectivelor, iar cele noua lamele de diafragma permit obtinerea unui bokeh cu aspect natural.

Comutator si buton de focalizare personalizat
Dispune de functia “Focus save” (salvare a focalizarii) utilizata de obicei in echipamentele cinematografice profesionale si de modul personalizat care adauga functii prin firmware, care ofera functii specifice pentru video.

Specificatii:
Lungime focala 35mm
Montura obiectivului Sony E
Acoperire format obiectiv Full Frame
Cerc de imagine 43,3 mm
Deschidere maxima T1.9
Unghiul diagonal de vizualizare Full Frame: 63.6°/ Super35: 43.8°.
Distanta minima de focalizare 29 cm
Design optic 10 elemente in 9 grupuri
Lamele diafragma 9
Diametru maxim 70 mm
Filet filtru 58 mm
Rotire inel focalizare 300°
Stabilizare a imaginii Nu
Lungime 72,2 mm
Greutate 280 g

Godox LED6Bi Litemons Pocket-Size Lampa LED Video Bi-color 3200-6500K

Versatilitate
LED6BI va va oferi cantitatea potrivita de lumina, indiferent daca faceti fotografii creative, vloguri, iluminati o petrecere sau fotografiati produse. Puteti regla temperatura de culoare in intervalul de la 3200 la 6500K (in 9 trepte), iar luminozitatea dispozitivului in sine poate fi setata intre 0% si 100% (10 trepte).

Design bine gandit
Litemons este echipat cu o baterie cu litiu de 1800 mAh care poate alimenta panoul intre 1.5 si 10 ore, in functie de puterea setata. Magnetul incorporat pe partea din spate a dispozitivului permite montarea panoului pe suprafete metalice. De asemenea, dispune de suport cold shoe pentru montarea pe aparatul foto si de trei monturi cold shoe pe carcasa, ceea ce va permite sa conectati panouri suplimentare si sa creati o sursa de lumina mai mare.

Specificatii
Luminozitate: 360 Lux la 0.5m
Putere: 6W
Controlul puterii: Neteda de la nivelul lampilor
Temperatura de culoare +/- 200K : 3200-6500K
Display incorporat
Alimentare: baterie Li-Ion incorporata
Conector alimentare: USB Type-C
Dimensiuni: 8x7x3 cm
Greutate: 100 g
Cullmann Primax 390 – trepied foto

Cullmann Primax 390 este un trepied robust, compact si usor de utilizat, ce este confectionat din aliaje de aluminiu si din plastic de inalta calitate. Acesta are toate functiile necesare pentru fotografiere, fiind un accesoriu extrem de util. Are o placuta pentru montare/demontare rapida, cap panoramic, pozitionarea platformei la 90 grade, cremaliera pentru coloana centrala, ce fac utilizarea acestui trepied rapida, usoara si intuitiva. De asemenea, picioarele sunt interconectate, oferind un plus de stabilitate. Cullmann Primax 390 include o husa, astfel incat transportarea trepiedului dumneavoastra sa fie floare la ureche, permitandu-va sa o luati cu dumneavoastra, oriunde mergeti.

Nota! pentru deblocarea coloanei centrale, trebuie slabita piulita de la baza coloanei, langa manivela.

Audio-Technica AT8024 Microfon Stereo cu Jack 3.5mm

Audio-Technica AT8024 dispune de atenuare selectabila interna, cu 3 trepte, pentru captura de semnal slab sau foarte puternic, fara distorsiuni. De asemenea, dispune de un filtru pentru reducerea zgomotului ambiental, reverberatiilor de camera sau a zgomotelor de miscare. Contine atenuatoare de zgomot interne, din cauciuc, pentru izolarea zgomotelor produse de camera de filmat.
Este alimentat de o singura baterie AA, pentru o performanta maxima si SPL maxim, si este echipat cu montura pentru camere de filmat DSLR, digitale, sau echipate cu sistem de patina. Are o constructie compacta, cu greutate redusa, indicator LED rosu/ verde pentru alimentare. Se livreaza cu paravant de burete si de blana artificiala.
Specificatii tehnice:
Element: condenser permanent polarizat, fixed-charge back plate
Caracteristica polara: Line-cardioid, LR stereo
Raspuns in frecventa: 40-15.000 Hz
Filtru low-pass: 80 Hz, 12 dB/octava
Sensibilitate in circuit deschis: -37 dB (14.1 mV) re 1V la 1 Pa (Mono si LR Stereo)
Impedanta: 50 Ohmi
Nivel maxim de intrare semnal (SPL): 128 dB SPL, 1 kHz la 1% T.H.D.
Gama dinamica (tipica): Mono: 106 dB, 1 kHz la Max SPL; Stereo: 104 dB, 1 kHz la Max SPL
Raport semnal/zgomot: Mono: 72 dB, 1 kHz la 1 Pa; Stereo: 70 dB, 1 kHz la 1 Pa
Alimentare: 1x baterie de tip AA de 1.5V, aproximativ 80 ore de functionare
Selectoare: Mono, M-S Stereo; Atenuare cu 3 pozitii; Flat, filtru low pass
Greutate: 114 g
Dimensiuni: 172.0 mm lungime / 24.0 mm diametrul maxim al carcasei
Conector de iesire: mini jack de 3.5 mm stereo la 90 de grade
Cablu: de tip spiralat, permanent atasat, cu lungime de 0.2 m -1 m, cu mufa mini jack de 3.5 mm stereo la 90 grade
Sony CFexpress Card de Memorie Type A 160GB

splash

Stocare pentru creatori inovatori
Noul standard CFexpress tip A a fost dezvoltat pentru a da aparatelor foto compacte performanta necesara pentru creatii video de varf. Maximizeaza capacitatile aparatelor foto seria α si cele mai recente procesoare de imagini. Acest card compact este esential pentru creatorii care doresc niveluri mai mari de performanta si de expresie.

O noua generatie a performantei CFexpress tip A – un nou standard pentru stocare compacta
Accelerati fluxul de lucru foto si video profesional cu cardurile de memorie Sony CFexpress tip A ideale pentru aparate avansate precum α7S III. Primele carduri CFexpress tip A din lume, acestea ofera viteza extraordinara, dubla fata de cele mai bune carduri SDXC, intr-o carcasa compacta similara. Cu viteze de scriere de pana la 700 MB/s si rezistenta de nivel profesional, cardurile Sony CFexpress tip A ofera posibilitati variate de procesare a imaginilor.

Viteza de raspuns extraordinara

Extindeti posibilitatile fotografice, cu inregistrare continua in format RAW necomprimat. Vitezele de scriere de pana la 700 MB/s depasesc chiar si cele mai bune carduri SDXC, asigurand golirea extrem de rapida a memoriei tampon a aparatului foto, pentru inregistrare continua, cu raspuns rapid.

Videografie pe care va puteti baza

Cardurile Sony CFexpress tip A sunt optimizate pentru scriere continua, fiind ideale pentru inregistrare video cu rata ridicata de biti, cum ar fi captura 4K 120p pe aparate precum α7S III. Pentru o siguranta sporita si pentru stabilitatea inregistrarii video, acestea beneficiaza si de o garantie VPG (Garantie privind performanta video) 400.

Flux de lucru ultraeficient

Accelerati fluxul de lucru cu cititorul de carduri MRW-G2, cu viteze de citire de pana la 800 MB/s2 pentru backup si transfer de date. Lucrati cu fotografii la inalta rezolutie si clipuri video cu rata de biti ridicata, pentru a finaliza proiectele cu viteza imaginatiei dvs.

splash

Robust. Fiabil. Pregatit.

Utilizate cu echipamente profesionale precum α7S III, cardurile de memorie CFexpress tip A sunt perfecte pentru imprevizibilitatea inregistrarilor sportive. Sunt proiectate pentru utilizare profesionala extinsa in cele mai solicitante medii – de la munti acoperiti cu zapada la deserturi cu nisip – astfel ca puteti inregistra, schimba si stoca cu incredere deplina.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Pentru cele mai dificile locatii

Gratie designului de card TOUGH, unic de la Sony, cardurile noastre CFexpress tip A ofera o rezistenta la indoire de peste 10 ori mai mare decat cardurile CFexpress standard. Rigiditatea acestora este testata la 150 de newtoni, pentru a proteja datele in cazul caderii de la inaltimi de pana la 7,5 metri.

Pentru cele mai dure conditii

Va puteti baza pe cardurile de memorie CFexpress tip A, deoarece functioneaza la temperaturi extreme, in medii cu sarcini electrostatice si sub lumina UV intensa sau sub raze X. Cu protectie IP57 la patrunderea prafului si a umezelii, datele dvs. sunt in siguranta chiar si la o cadere pe plaja.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Scanati si monitorizati memoria

In timp, memoria flash se uzeaza. Cand se utilizeaza cu cititorul de carduri MRW-G2, Media Scan Utility de la Sony scaneaza automat cardul de memorie CFexpress tip A si va transmite informatii, pentru ca dvs. sa puteti actiona inainte de atingerea limitei.

Recuperati fisierele pierdute

Chiar daca lucrurile merg prost, evitati dezastrul cu software-ul de recuperare destinat cardurilor de memorie Sony, care recupereaza fisierele sterse accidental si fotografiile si clipurile video deteriorate, in diverse formate uzuale.

Feelworld F5 Monitor IPS 4K HDMI 1920×1080

splash

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Caracteristicile avansate de monitorizare

Monitorul FEELWORLD F5 4K HDMI de 5″ este versatil si, in acelasi timp, usor de utilizat monitorul de pe camera care are ca scop sa ajute operatorul de camera (sau asistentul) sa focalizeze camera. Cu functiile profesionale (precum histograma, asistenta la focalizare, audio incorporat, culori false, expunere zebra, marker de raport, mod anamorfotic etc.), poate deveni un companion excelent pentru camera video si extrem de util pentru filmarile dvs.

Design portabil si usor

Intreaga constructie a monitorului este robusta si compacta, permitandu-va sa il montati cu usurinta pe camera DSLR sau chiar pe un stabilizator gimbal. Factorul de forma mic si constructia usoara sunt perfecte pentru cei care filmeaza in calatorii si pentru cei care filmeaza in locatii aglomerate, cum ar fi spectacolele de evenimente. F5 are doar 5 inch si 142,5 g, foarte usor. Va ofera libertatea de a filma bine oriunde.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Imagini luminoase si contrastante

Ecranul Full HD 1920 x 1080 cu un raport de aspect de 16:9 este uimitor de clar, avand 440 de pixeli pe inch. Iluminare de fundal de 450cd/m2 si un raport de contrast ridicat de 1000:1, imaginea redata mai vibranta si mai precisa a ceea ce vede senzorul camerei.

Calitatea imaginii IPS Pin-Sharp

Cu un unghi de vizualizare uimitor de 160 de grade, puteti obtine aceeasi imagine clara de oriunde va aflati – ideal pentru a impartasi imaginile video de pe DSLR-ul dvs. cu intreaga echipa de filmare.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Calibrare profesionala a culorii

FeelWorld F5 utilizeaza standardul profesional Color Rec.709 HD si utilizeaza tehnologia de calibrare a culorilor, cu calibrarea profesionala a instrumentului din fabrica. Poate realiza eficient calibrarea monitorului si obtine o reproducere exacta a culorilor cu usurinta, nu distorsioneaza culoarea, aratand imaginea reala cand inregistrati video.

Reproducerea precisa a culorii

Acest monitor suporta standardele ITU si video Rec.709 si beneficiaza de o tehnologie avansata de procesare a imaginii, astfel incat imaginea sa fie prezentata in mod clar, culoarea este extrem de naturala, pentru a asigura reproducerea exacta a culorilor, a reproduce natura fizica a filmarii, permitand utilizatorilor sa evalueze cu exactitate calitatea diferitelor semnale video de intrare.

splash

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Comenzi si meniuri intuitive

Comenzile meniului sunt intuitive si usor de utilizat. In partea de sus a monitorului, veti avea o dispunere completa a butoanelor: un buton de pornire, doua butoane de functii diferite care sunt programabile pentru diferitele functii pe care le utilizati cel mai des. Si apoi veti avea un buton de meniu, butoanele sus/jos/stanga/jos si apoi le puteti apasa pentru a activa selectarea lucrurilor.

Intrare HDMI 4K si iesire in loop

F5 are intrare si iesire in loop HDMI 4K, ceea ce ii permite nu numai sa afiseze semnale live, ci si sa le trimita simultan catre alte monitoare. Este vorba despre capacitatea de a afisa imagini live pe mai multe ecrane in acelasi timp, pastrand in acelasi timp calitatea video originala.

Format suportat 4K HDMI 4096×2160p (24Hz) / 3840×2160p (30/29.97/25/24/23.98Hz)

splash

Aplicatie de iesire HDMI
Conectare la un transmitator wireless
Transmiterea catre monitorizarea regizorului echipei de filmare in acelasi timp. Fara cablu mai flexibil pentru a face tranzitia intre scene fara efort pentru filmari in aer liber.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Conectare la monitorul principal

Afisati imaginea in direct pe mai multe ecrane simultan.

Conectare la proiector

La concert, transmisiune in direct, conferinta, va puteti conecta pentru a afisa imagini in timp real.

splash

Iesire DC
Utilizati F5 pentru a alimenta aparatul foto DSLR sau mirrorless,
FEELWORLD F5 este un monitor de camera ideal pentru cei care fotografiaza cu camere DSLR si mirrorless. Deoarece F5 ofera o iesire de alimentare auxiliara; permitand fotografilor sa isi alimenteze aparatele foto. Cu un cablu adaptor pentru baterie (optional), F5 prelungeste durata de functionare a camerei, oferind in acelasi timp un afisaj mai usor de utilizat. In plus, puteti monitoriza sunetul folosind mufa pentru casti stereo de 3,5 mm.

splash

Placa flexibila pentru baterii cu dubla utilizare
Compatibilitate cu bateriile cu litiu Sony F970 si Canon LP-E6 pentru o singura placa de baterii. Asigura conditii de lucru de lunga durata pentru operator in aplicatiile de fotografiere.

splash

Montare convenabila – brat de inclinare
Monitorul F5 va fi livrat cu un brat de inclinare montat pe cold shoe. Fotografii vor avea o modalitate sigura de a-si pozitiona monitorul, mentinand in acelasi timp un profil redus.
Permite monitorului F5 sa se roteasca la 360 de grade pentru o vizionare mai comoda.
Montare sigura si usoara prin intermediul suportului pentru patina sau a filetului 1/4″-20.
Include un suport pentru patina proprie, pentru accesorii precum un microfon, o lumina LED sau un receptor wireless etc.

splash

Mod de instalare multipla
Pentru a conveni monitorizarii diferitelor unghiuri
FEELWORLD F5 dispune de puncte de montare standard de 1/4″ (jos, dreapta) pentru fixarea pe camere si platforme. Designul cu suruburi externe de 1/4 este utilizat pentru a face monitorul mai usor si mai subtire.

splash

Surubul 1/4 poate fi indepartat montat in partea de jos sau in partea dreapta.

splash

Instalare flexibila atat pe camera cat si pe Gimbal
Nu numai ca il puteti instala pe un stabilizator portabil, dar il puteti monta si atasa in mod sigur la partea superioara a camerei dvs. ca vizor HD suprem! Daca il instalati pe partea de jos a dispozitivului, puteti, de asemenea, sa combinati functia de rasucire a imaginii pentru a mentine orientarea corecta a ecranului!
F5 echipat cu un surub de 1/4, daca doriti sa instalati rapid si la gimbal, puteti cumpara inca un surub de 1/4.

splash

Cel mai nou design al parasolarului, instalare usoara
Monitorul F5 este echipat cu un parasolar, care permite fotografului sa se concentreze mai mult asupra videoclipului si sa evite interferenta luminii puternice, oferind o experienta vizuala mai buna. In plus, monitorul F5 si cadrul de fixare a parasolarului sunt integrate, astfel incat puteti atasa direct parasolarul la monitor prin intermediul velcro-ului atasat. Procesul de instalare este simplu si rapid, ceea ce este foarte potrivit pentru filmarea in aer liber.

Specificatii:
Marimea ecranului IPS de 5″.
Rezolutie 1920×1080 pixeli
Pixel Pitch 0,0571 (Il) x 0,019 (L) mm
Raportul de aspect 16:9
Luminozitate 450cd/m²
Raport de contrast 1000:1
Iluminare de fundal LED
Unghi de vedere 80°/80°(L/R) 80°/80°(U/D)

Intrare 1 X HDMI

Iesire: 1 X HDMI / 1 X iesire DC

Audio: Casti stereo
Format suport de intrare/iesire HDMI

480i/576i/480p/576p
1080i (60/59,94/50)
720p (60/59,94/50/30/29/25/24/23,98)
1080p (60/59,94/50/30/29,97/25/24/24 sF/23,98/ 23,98 sF)
4K UHD 3840×2160p (30/29.97/25/24/23.98Hz), 4096×2160p (24Hz)

Tensiune de intrare DC7~24V
Consumul de energie ≤8W
Stecher DC
Temperatura de lucru -20°C~50°C
Temperatura de depozitare -30°C~65°C
Instalati Way ¼-20 de puncte de fir
Dimensiunea unitatii 136Lx75,7Hx25,2D mm
Greutate unitara 142,5 g

By Akan