Spread the love

Kit Sony Alpha A7C Full Frame 4K – 24.2MP Body Silver + Cadou Sony GP-VPT2BT Wireless Shooting Grip – Pret 9.499.00 Lei

Surprindeti cu fidelitate ce vedeti. Senzorul CMOS Exmor R cu iluminare din spate si motorul de procesare a imaginii BIONZ X functioneaza superb impreuna. Pixelii foarte mari ai senzorului Full Frame de 24,2 megapixeli colecteaza mai multa lumina, rezultand un interval dinamic larg, de 15 opriri si gradatii mai line de la umbre la puncte luminoase. Excelenta rezolutie a subiectului si zgomotul redus se imbina cu o reproducere precisa a culorilor pentru tonuri ale pielii si texturi naturale superbe si fidele.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Bokeh uluitor, posibil datorita senzorului Full Frame

Bokeh este o focalizare selectiva care estompeaza fundalul pentru a evidentia subiectul. Portretele sau prim-planurilor capata o noua semnificatie si profunzime. α7C, avand un senzor Full Frame, poate produce bokeh, pe cand o camera cu senzor mai mic si cu un obiectivul cu acelasi F-stop s-ar putea sa nu-l obtina. In combinatie cu peste 50 de obiective disponibile de la Sony, α7C devine o alegere excelenta pentru compunere fotografica creativa si creare de filme.

Imagini impresionante in lumina scazuta

Avand o dimensiune mare a pixelului, in scene slab iluminate sau la viteze mari ale obturatorului, camera realizeaza imagini frumoase cu zgomot redus, chiar si in intervalul de sensibilitate ridicata. Intervalul ISO standard este de la 100 pana la 51200 (extensibil de la ISO 50 pana la 204800). Reducerea zgomotului este conceputa pentru a fi eficienta indeosebi in intervalul obisnuit de sensibilitate medie, pentru a reda fidel texturile si detaliile umbrelor.

splash

Surprindeti actiunea autentica, cu detalii superbe . FA de varf si fotografierea continua rapida va garanteaza ca nu veti rata acel cadru important la fractiune de secunda. Unitatea de stabilizare optica a imaginii de pe α7C asigura stabilitatea si claritatea si in statice, si in filme.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Ramaneti „focalizat” oricand si oriunde

Focalizarea automata este imbunatatita aplicand optim progresele seriei α9, precum unicul 4D FOCUS pentru zone largi si urmarirea ultrarapida si stabila in timp. Avand 693 de puncte de FA cu detectarea fazei si 425 de puncte de FA cu detectarea contrastului, senzorul asigura FA larga si de mare densitate, acoperind aprox. 93% din imagine.

Nu ratati cadrul ideal cu un subiect in miscare

α7C poate sa fotografieze continuu cu pana la 10 cps cu urmarire FA/EA su cu pana la 8 cps in modul de vizualizare in timp real pentru a mentine focalizarea pe un subiect in miscare si a captura momente precise. Impreuna cu fotografierea silentioasa cu pana la 10 cps, devine posibila fotografierea in medii sensibile la zgomot sau surprinderea de bebelusi sau animale active, fara ca sunetele obturatorului sa le deranjeze.

Surprinderea ochilor va asigura un cadru ideal

FA pe ochi in timp real evidentiaza tehnologia Speed x AI Sony. Atat pentru statice, cat si pentru filme, cand o fata este ascunsa partial, se uita in jos sau este iluminata din spate, focalizarea ramane pe ochii subiectului pentru portrete categoric impresionante. Este compatibila cu toate modurile de FA, iar setarea [Face/Eye Priority in AF] poate fi activata in trei moduri: prin tasta personalizata, prin apasarea pana la jumatate a declansatorului sau prin butonul AF-ON.

Veti focaliza precis si ochii animalelor

Folosind algoritmi moderni, α7C accepta FA a ochilor animalelor in timp real pentru cadre statice. Focalizand pe ochi si nu pe parul de pe fata, veti obtine cadre mult mai reusite cu animale. Urmarirea continua chiar daca subiectul este ascuns partial sau daca orientarea camerei se schimba.

Cadre si filme din mana fiabile

Stabilizarea imaginii pe 5 axe va permite sa faceti zoom, sa realizati prim-planuri si sa faceti fotografii nocturne mai clare. Compensarea este echivalenta cu o viteza mai mare a obturatorului, de 5.0 stop16. [1] Miscare in jurul axei transversale [2] Miscare in jurul axei verticale: pentru distante focale lungi, [3] Miscare pe orizontala [4] Miscare pe verticala: pentru miscare in lateral/sus-jos in timpul prim-planurilor si marco-urilor, [5] Miscare de rotatie: pentru rotire in timpul expunerilor lungi

splash

Calitate a imaginii specifice Full Frame pentru creatorii de filme. Monitorul cu unghi variabil si deschidere in lateral al camerei α7C poate fi privit usor, de exemplu, chiar si cand este atasat un microfon, este folosit un gimbal sau la fotografiere din pozitii diferite. In plus, mufele de casti si microfon va permit sa folositi echipamentul preferat. Mai mult, bateria de capacitate mare permite sesiuni extinse. In concluzie, α7C este ideala pentru vloggeri si alti creatori.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Inregistrati filme 4K la un nivel mai inalt

Inregistrati filme cu placere datorita controlului de adancime a campului, bokeh-ului superb si scenelor curate in lumina scazuta datorate exclusiv senzorului Full Frame. α7C filmeaza 4K (QFHD: 840 × 2.160) cu citire completa a pixelilor si supraesantionare 6K, pentru detalii exceptionale cu moire si artefacte reduse.

Profiluri pentru creare de filme pentru creativitate expresiva

Datorita profilurilor de curbe de contrast S-Log3, puteti surprinde intregul interval dinamic al unei scene, cei pana la 14 pasi oferindu-va in timpul postproductiei acces la detalii si gradatii fine atat in umbre, cat si in zonele luminoase. Alternativ, modul HLG (Hybrid Log-Gamma) permite redarea directa a filmelor HDR si fluxuri de lucru cu acest format. In plus, α7C are diverse setari pentru profilurile de imagini pentru a extinde posibilitatile de realizare a filmelor.

Efecte de redare „slow motion” de mare viteza, disponibile in camera
E usor sa creezi filme in camera cu o rata de cadre de la 1 la 120/100 cadre/s pentru miscare mai rapida de pana la 60x si cu incetinitorul de 5x in Full HD. Transformati simplu miscarile cotidiene in miscari artistice extraordinare, sporind dramatismul si emotia filmelor.

splash

Fiabila si intuitiva, cu capacitati wireless utile

Monitor LCD luminos si usor

Monitorul LCD cu deschidere in lateral si unghi variabil este intuitiv si se roteste la 176° pe orizontala si la 270° pe verticala. Ecranul tactil mare, cu aprox. 921.000 de puncte ofera vizibilitate optima chiar si in lumina exterioara intensa. Poti sa incadrezi cadrul sau selfie-ul efectiv din orice pozitie si unghi atat pentru statice, cat si pentru filme. Accepta urmarire la atingere, focalizare la atingere si declansare la atingere.

Faceti mai multe fotografii, in timp mai indelungat

Desi corpul este compact, bateria NP-FZ100 de mare capacitate asigura energie pentru 740 de imagini, la o incarcare completa cand se foloseste monitorul LCD, sau de 68035 de imagini cand se foloseste vizorul. In plus, aceasta asigura pana la 215 minute de inregistrare film fara pauza folosind monitorul LCD. In plus, conectorul USB Type-C permite reincarcarea de la un adaptor c.a. sau baterie externa in timp ce continuati sa fotografiati, pentru un potential de utilizare fara limita.

Constructie solida, rezistenta la praf si umezeala

Aliajul din magneziu folosit pentru capacele superior, frontal si posterior sporesc rezistenta corpului. Pentru α7C, componentele si structurile interne au fost optimizate cu atentie pentru reducerea dimensiunii si a greutatii. Pe de o parte, structura monococa contribuie la reducerea greutatii si sporirea rezistentei, rezultand un corp usor cu flexibilitate rigida. Pe de alta parte, forma este ergonomica si etansata la intemperii precum umezeala si praf pentru fotografiere confortabila si cu incredere in conditii dintre cele mai variate.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Fotografiere de la distanta de pe mobil si PC

Functia Wi-Fi de pe α7C faciliteaza fotografierea de la distanta. Montati camera la distanta si faceti selfie-uri sau materiale de vlog folosind un PC, smartphone sau tableta pentru a previzualiza, a regla setarile si a actiona obturatorul.

Transfer de date rapid pe mobil si mai departe in social media

Pozele si video se pot transfera direct pe smartphone si tableta pentru a fi vazute, partajate si stocate usor prin Wi-Fi 2,4 sau 5G Hz. Transferul prin atingere posibil pentru anumite dispozitive, unele permitand conexiuni QR Code.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Imaging Edge Desktop

Innobilati-va fotografia cu aplicatiile Imaging Edge Desktop. Folositi functia de editare pentru a transforma date RAW in fotografii de calitate gata de livrat. Valorificati din plin fisierele RAW Sony si gestionati-va mai eficient productiile.

Imaging Edge Mobile si Movie Edit add-on

Cu functia Wi-Fi din α7C, eliberarea obturatorului si inregistrarea de filme se pot controla de pe smartphone sau tableta, iar datele de imagini se pot transfera wireless. Movie Edit add-on corecteaza tremuratul camerei dupa fotografiere.

Sony GP-VPT2BT Grip Shooting Wireless

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Conectivitate wireless

Compatibil cu camerele Sony selectate cu conectivitate Bluetooth, aceasta ofera control wireless asupra comenzilor de fotografiere si inregistrari video, prin intermediul butoanelor de declansare incorporate, a unui comutator rocker switch pentru zoom si a unui buton C1 personalizabil.

Nu sunt necesare cabluri

Gratie conectivitatii wireless Bluetooth, nu sunt necesare cabluri de conectare pentru a transmite semnalele de control de la grip catre camera, fara cabluri care sa va incomodeze.

COMPLETAT DESCRIERE AICI

Rezistent la praf si la umezeala

In plus fata de designul general al manerului, care il protejeaza impotriva prafului si umiditatii, absenta cablurilor inseamna ca toate capacele conectorilor camerei pot ramane inchise, pentru o rezistenta maxima la praf si umiditate.

Este si un trepied

Departati picioarele inteligent integrate ale grip-ului, iar acesta devine un trepied confortabil si stabil. Astfel, veti avea ambele maini la dispozitie pentru vlogging si alte utilizari.

Functie flexibila de inclinare

O functie rapida de inclinare va ajuta sa obtineti unghiul ideal al camerei pentru o gama larga de subiecte si perspective. Indiferent daca faceti selfie-uri sau fotografiati un subiect, functia de inclinare va permite sa obtineti fotografia perfecta fara a ajunge in pozitii incomode.

Schimbari de directie rapide si usoare

Pozitionati rapid si usor camera pentru a fotografia subiecte, a face selfie-uri sau a inregistra filme. Combinate cu capacitatea de reglare usoara a unghiului, punctele de blocare la 90° a manerului permit fotografierea in orientare verticala cu o stabilitate optima.

Construit pentru confort

Grip-ul a fost construit cu atentie pentru a oferi stabilitate si confort optim, indiferent daca este atasat la o camera foto cu obiective interschimbabile sau la o camera mirrorless. Butoanele pentru control la distanta sunt usor accesibile cand tineti grip-ul, pentru o functionare fluida si intuitiva.

By Akan