Spread the love

Kit-Set de 2 Drone Filmari Profesionale 4K, DJI Mavic 3 Cine Premium Combo + DJI Care Refresh Card Licenta Asigurare 1 An – Pret 24.798.00 Lei

Descriere
Kit DJI Mavic 3 Cine Premium Combo + DJI Care Refresh Card Licenta Asigurare 1 An

Doua camere. Posibilitati nelimitate
Camera Hasselblad cu senzor 4/3 CMOS
Hasselblad a proiectat si construit camera aeriana L2D-20c special pentru DJI Mavic 3, incorporand un CMOS 4/3 de calitate profesionala intr-un corp incredibil de compact. Standardele riguroase Hasselblad sunt aplicate atat pentru performanta hardware, cat si pentru algoritmii software, aducand calitatea imaginii la un nivel cu totul nou.

Fotografii de 20MP
Dynamic range – 12.8 stopuri
Diafragma reglabila – f/2.8-f/11
Distanta focala echivalenta de 24mm
VDAF – Vision Detection Auto Focus Technology

Mavic 3 dispune de solutia de culoare naturala Hasselblad, rezultatul deceniilor de experienta fotografica care ofera culori vii si naturale printr-o simpla apasare de buton.

Creati imagini profesionale cu sistemul de camera Hasselblad L2D-20c. Gama dinamica mai mare permite tranzitii mai naturale intre lumini si umbre, pastrand informatii vizuale bogate cu un sentiment mai mare de profunzime. O dimensiune mai mare a senzorului mentine imaginile curate in conditii de lumina scazuta.

Inregistrare video 5.1K
DCI 4K@120fps
Apple ProRes 422 HQ
D-Log pe 10 biti

Camera Tele. Zoom hibrid 28x, 162mm, f/4.4
Activati modul Explore pentru a debloca cea de-a doua camera a lui Mavic 3 – o camera tele unica, ce va permite sa cercetati si sa va planificati fotografiile fara efort. Cand scenele sau subiectele sunt departe, utilizati camera tele pentru zoom, economisind timp sau inregistrati de la distanta pentru a nu deranja subiectul.

Performanta de zbor
Cu detectia obstacolelor omnidirectionala, Mavic 3 va ajuta sa va bucurati de un zbor fara coliziuni, astfel incat sa va puteti concentra pe obtinerea celor mai bune fotografii posibile. Mai multi senzori cu un unghi larg de vizualizare functioneaza perfect cu un motor de calcul vizual de inalta performanta pentru a detecta obstacolele in toate directiile cu precizie si pentru a planifica o ruta sigura de zbor care sa le evite.

Advanced RTH.
Aceasta functie de intoarcere automata actualizata ii permite lui Mavic 3 sa determine automat ruta optima, inapoi spre punctul de plecare si sa o parcurga rapid. Fie ca este activat de catre utilizator sau declansat de pierderea semnalului, Mavic 3 se poate intoarce cu usurinta la punctul de decolare, in conditii de iluminare adecvate.

APAS 5.0
Mavic 3 face zborul mai distractiv ca niciodata, cu inregistrarea care nu mai este intrerupta de obstacolele de pe parcurs. In timpul zborului, Mavic 3 detecteaza continuu obiectele din toate directiile, ocolindu-le rapid si fara probleme.
DJI Care Refresh Card Licenta Asigurare 1 An pentru Mavic 3 Cine

Pentru o mica taxa suplimentara, DJI Care Refresh (plan pe 1 an) ofera doua inlocuiri ale dronei in 12 luni, acoperind accidentele, daunele provocate de apa, incidentele de zbor, uzura naturala si alte daune accidentale. Alte servicii exclusive includ intretinere din fabrica, reduceri exclusive la reparatii, recompense pentru zboruri in siguranta si multe altele. Mai multe detalii aici.

Taxe de inlocuire:
Prima inlocuire – 239 euro
A doua inlocuire – 289 euro
Daca folositi inlocuirea disponibila pentru Flyaway Coverage taxa va fi de 1139 euro.

Nota

  1. Asigurarea DJI Care poate fi legata de o drona DJI achizitionata anterior, atunci cand indeplineste unul dintre urmatoarele criterii:
  • Aeronave complet noi si ne-activate;
  • Aeronave activate in ultimele 48 de ore;
  1. DJI Care Refresh si produsul corespunzator trebuie achizitionate din aceeasi tara sau regiune, deoarece beneficiile oferite de DJI Care Refresh sunt eligibile numai in regiunea in care a fost achizitionat.

Ce exclude aceasta garantie?

DJI Care Refresh nu acopera urmatoarele:
Accidente sau daune provocate de incendii cauzate de factori care nu tin de fabricatie, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, erori de pilotaj.
Daune cauzate de modificarea, dezasamblarea sau deschiderea neautorizata a carcasei, fara respectarea instructiunilor sau a manualelor oficiale.
Avarii cauzate de apa sau alte daune cauzate de instalarea necorespunzatoare, utilizarea incorecta sau functionarea neconforma cu instructiunile sau manualele oficiale.
Deteriorari cauzate de un furnizor de servicii neautorizat.
Deteriorari cauzate de modificarea neautorizata a circuitelor si de nepotrivirea sau utilizarea necorespunzatoare a bateriei si a incarcatorului.
Daune cauzate de zboruri care nu au respectat recomandarile din manualul de instructiuni.
Daunele cauzate de operarea in conditii meteorologice nefavorabile (de exemplu, vant puternic, ploaie, furtuni de nisip/praf etc.).
Daune cauzate de functionarea produsului intr-un mediu cu interferente electromagnetice (de exemplu, in zone miniere sau in apropierea unor turnuri de transmisie radio, cabluri de inalta tensiune etc.).
Daune cauzate de utilizarea produsului intr-un mediu care sufera de interferente de la alte dispozitive fara fir (de exemplu, transmitator, video-downlink, semnale Wi-Fi etc.).
Daune cauzate de utilizarea produsului la o greutate mai mare decat greutatea de decolare in conditii de siguranta, asa cum este specificata in manualele de instructiuni.
Daunele cauzate de un zbor fortat atunci cand componentele au imbatranit sau au fost deteriorate.
Daune cauzate de probleme de fiabilitate sau compatibilitate atunci cand se utilizeaza piese de la terti neautorizate.

By Akan