Spread the love

Kit Event Multicam cu 2 Camere Panasonic HC-X2000E 4K 60p SDI + Switcher Blackmagic ATEM SDI – Pret 20.199.00 Lei

Descriere

Kit Event Multicam cu 2 Camere Panasonic HC-X2000E 4K 60p SDI + Switcher Blackmagic ATEM SDI

Panasonic HC-X2000E Camera Video Profesionala Compacta 4K 60p SDI

Mica si usoara

Inregistrare de nivel profesionist in orice situatii: HC-X2000 are functii avansate si un corp cu design echilibrat, exceland atat in ceea ce priveste functionalitatea, cat si mobilitatea. Un nou ventilator ultrasubtire disperseaza caldura, pentru a permite construirea celei mai mici si mai usoare camere video 4K/60p din domeniu, cu un consum foarte scazut de energie.

Incadrare flexibila

Obiectivul acopera intervalul de la unghi larg de 25 mm la teleobiectiv de 600 mm cu zoom 24x. Functia i.ZOOM atinge un nivel de zoom 32x la rezolutie 4K si 48x la rezolutie FHD.

  • Echivalenta cu o camera foto de 35 mm.

Focalizare automata de inalta precizie

Functia de detectare a figurii va ajuta sa mentineti focalizarea asupra subiectului principal, chiar daca acesta este orientat in lateral fata de camera. Distanta si expunerea sunt urmarite cu precizie, incorporand citirea datelor in timp real de la senzor si recunoastere sofisticata a culorilor.

Stabilizare hibrida a imaginii pe 5 axe

Pe langa sistemul de stabilizare optica a imaginii din obiectiv, sistemul de stabilizare electronica a imaginii detecteaza si corecteaza tremurul camerei. Sistemul O.I.S. din obiectiv incorporeaza bile pentru a actiona motorul, ceea ce reduce frecarea si imbunatateste corectarea estomparii de mica amploare, cum ar fi tremuratul mainii.

Inregistrare interna pe 10 biti in format 4:2:2

Beneficiati de inregistrarea tuturor informatiilor de culoare, cu un profil de culoare pe 10 biti in format 4:2:2. HC-X2000 accepta rezolutia de inalta definitie completa pe 10 biti in format 59,94p/50p (100 Mb/s) si inregistrare 4K in format 29,97p/25p (200 Mb/s) pe cartela SD. Prin iesirea HDMI, puteti inregistra fisiere 4K/pe 10 biti chiar si in format 59,94p/50p.

Redare in flux in timp real

Redarea in flux HD compatibila RTSP/RTP/RTMP/RTMPS permite conectarea directa si distribuirea de retransmisii pentru concerte, evenimente sportive si rezumate de stiri pe Facebook, YouTube etc.

Control fara fir de pe tableta sau smartphone

Este incorporat un modul Wi-Fi, astfel incat este posibila conexiunea Wi-Fi doar a carcasei. Prin utilizarea aplicatiei HC ROP de pe o tableta sau un smartphone, sunt posibile si setari fara fir ale camerei si controlul obiectivului.

Lampa video LED incorporata
Lampa video este extrem de stralucitoare (70 lx la 1 metru), pentru filmare de calitate in locuri cu iluminare redusa. Discul de reducere a intensitatii luminoase de pe maner poate fi utilizat pentru a reduce cu usurinta luminozitatea de la 30 la 100 %.

Borne de intrare audio XLR pe 2 canale
Fiecare dintre cele 2 canale dispune de sursa de alimentare fantoma de +48 V/microfon/intrare audio XLR selectabila in functie de linie, cu volum manual. De asemenea, accepta inregistrare audio PCM liniara de inalta rezolutie pe 24 de biti, cu microfon profesional.

Unitate maner detasabila
Usor detasabila si dotata cu buton de inregistrare, maneta de zoom, intrare audio XLR cu 2 canale, sursa de lumina LED etc. Capacitate de inregistrare audio completa cu microfon profesional.

Vizor rabatabil cu ocular
Vizorul color cu rezolutie echivalenta cu 1 550 000 de puncte poate fi rabatat pentru confort suplimentar. Ocularul mare se potriveste comod cu oricare dintre ochi.

Filtru ND
In obiectiv sunt incorporate filtre ND pentru suprimarea luminii incidente. Filtrele dispun de mai multe setari (1/4, 1/16, 1/64 sau OFF (Dezactivat)) pentru a le putea adapta in functie de mediul de filmare. Aceste setari sunt avantajoase, de exemplu, atunci cand doriti sa inregistrati cu o viteza redusa a obturatorului in lumina diurna puternica.

Doua inele manuale
Este dotata cu doua inele manuale, unul pentru focalizare, iar celalalt pentru zoom sau operarea diafragmei tip iris. Utilizarea inelelor manuale este imbunatatita prin folosirea unor inele cu dimensiuni diferite in fata si in spate, astfel incat sa poata fi deosebite cu ajutorul degetelor.

Afisaj LCD de 3,5 inchi cu operare tactila
Afisajul LCD cu aprox. 2 760 000 de puncte are o structura a pixelilor RGB pentru lizibilitate in lumina puternica si un panou tactil electrostatic pentru selectarea usoara a meniului. Iesirea LCD/EVF simultana afiseaza constant imaginea de pe afisajul LCD, indiferent daca este utilizat vizorul EVF sau nu.

Doua fante de cartela SD
Aceasta permite inregistrare cu retransmitere nelimitata* prin simpla schimbare a cartelelor SD si permite, de asemenea, inregistrare simultana si inregistrarea fundalului, pentru o fiabilitate ridicata a inregistrarii.

Blackmagic ATEM SDI Switcher

Proiectat pentru streaming live multicamera pe internet sau pentru aplicatii de broadcast, ATEM SDI compact de la Blackmagic Design ofera consolelor de jocuri, stream-urilor pentru computere din companii sau camerelor HD un switcher de productie live cu patru intrari si un panou de control integrat. Cele patru intrari SDI sunt disponibile pe partea din spate a aparatului si permit intrarea de pana la 1080p60 video. Doua iesiri 3G-SDI sunt utile pentru un proiector sau un monitor extern, o iesire USB Type-C pentru streaming video de pana la 1080p60 catre un computer si un port Ethernet RJ45, 10/100 pentru gestionarea sistemului, control de la distanta si actualizari.

Suprafata de comanda dispune de butoane de control usor de accesat, cu iluminare din spate, pentru a permite selectarea intrarilor camerei, controlul tranzitiilor, a tastaturilor, a setarilor si a DVE. ATEM Mini dispune de keyers upstream si downstream, un chroma keyer avansat, doua keyers liniare/luma, un keyyer de tranzitie DVE, un generator de modele si doua generatoare de culoare. Exista, de asemenea, un suport media player pentru imaginile de umplere si key, care accepta pana la 20 de fotografii in formate PNG, TGA, BMP, JPEG si TIFF. Iesirea SDI suporta o rezolutie minima de 1366 x 768 pentru monitorizarea fluxului. De asemenea, accepta panoul de control software ATEM prin Ethernet si suporta controlul si configurarea cu ajutorul ATEM SDI.

Tranzitii

Tranzitiile disponibile includ:

Cut: Cand apasati butonul de cut, ATEM trece instantaneu de la sursa programului curent la sursa de previzualizare. Cut-urile pot fi efectuate prin selectarea directa a surselor sau prin apasarea butonului de taiere pentru a trece la sursa urmatoare.
Mix: Mixarea, sau dizolvarea, face tranzitia treptata de la o sursa la alta prin crearea unui amestec uniform. Puteti seta temporizari personalizate pentru a amesteca manual tranzitia.
Dip: La fel ca si tranzitiile mix, o tranzitie dip este un amestec gradual care include fie o culoare solida, un grafic sau un alt clip intre cele doua surse video. Trecerile la alb sau negru intre surse sunt cele mai populare, sau puteti folosi logo-uri sau grafice de sponsorizare.
Stergere: Modelele de stergere incorporate includ cercuri, romburi, patrate si multe altele. Formele si modelele pot fi inversate sau atenuate si pot avea chiar si margini colorate personalizate.
DVE: Cu puternicul procesor de efecte video digitale incorporat, sau DVE, puteti impinge, roti, comprima sau trece video-ul in direct de la o camera la alta cu tranzitii incorporate incredibile. Tranzitiile DVE pot fi rasturnate si inversate, oferindu-va si mai multe optiuni de tranzitie.

Keyer upstream

Suprapuneti imaginile video in direct peste alte surse video sau grafice cu ajutorul Upstream Keyer. Puteti folosi luma key, linear key, pattern key sau puteti filma pe un ecran verde si folosi chroma key pentru a compune instantaneu imaginile video peste seturi virtuale.

Luma key: Cheile luma functioneaza cel mai bine cu imagini cu contrast ridicat, cum ar fi elemente albe pe un fundal negru, astfel incat puteti folosi contrastul pentru a taia fundalul negru si a-l inlocui cu imagini video sau grafice in direct.
Linear key: Cheie liniara: Obtineti rezultate curate si de inalta calitate cu ajutorul chenarului liniar, utilizand doua surse separate pentru umplere si chenar pentru a crea o singura imagine video.
Chroma key: Cheie cromatica:Utilizate zilnic pentru prognozele meteo de la televizor, chroma key reprezinta o modalitate puternica de a combina imagini in direct in timp real. Prezentatorul se afla de obicei in fata unui fundal verde sau albastru, iar chroma keyer-ul va elimina doar acea culoare si o va combina cu o alta imagine, cum ar fi o imagine video sau grafica.
Pattern key: Cheia de modelare: Combinati imagini live cu oricare dintre modelele de stergere incorporate pentru a combina imagini live sau grafice cu forme geometrice. Aveti control total asupra supletei, simetriei, dimensiunii si pozitiei pentru a crea efecte unice de tip picture-in-picture, la care se poate face tranzitia la fel de usor ca la orice sursa live.
Downstream Keyers

Switcherul ATEM SDI include un keyer downstream, astfel incat sa puteti adauga grafica de inalta calitate, cum ar fi logo-uri, bug-uri si titluri de la playerul media incorporat peste iesirea programului de flux live. Keyers downstream sunt ultimele straturi de keying, astfel incat acestea se suprapun peste toate materialele video comutate la iesirea principala a programului.

Mixer audio
Mixerul audio incorporat va permite sa controlati atat camera, cat si sunetul extern, cu ajustari precise ale nivelului si echilibrului pe toate cele sase intrari audio disponibile si doua canale. Mixerul dispune de functia selectabila On/Off/Audio-Follow-Video pe fiecare canal, plus ca are control separat al gain-ului pe fiecare canal, masuratori de nivel si de varf si noi imbunatatiri audio Fairlight, cum ar fi compresor, gate, limitator, sase benzi de egalizare parametrica si control al gain-ului principal.

Media Player
Eliminati generatoarele externe de caractere prin stocarea a pana la 20 de fisiere grafice RGBA de calitate broadcast in fondul media. Un singur player media apare ca surse de intrare in switcherul dvs. Puteti face tranzitia la grafice ca video full-frame sau le puteti alimenta catre keyers pentru suprapunerea video. Sunt acceptate formate de imagine populare, cum ar fi PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG si TIFF.

Specificatii:
Nivele M/E disponibile 5 M/E
Tipuri de efecte DVE, tranzitie, chroma key
Generatoare 1x Pattern, 2x culoare
Mixare audio: Mixare cu 2 canale
Tip de comutare: Telecomanda IR, buton de comanda, software
Intrare

Numar de surse de intrare video 4
Conectori de intrare video 4 x BNC (3G-SDI)
Format video de intrare SDI (10-Bit 4:2:2 YUV)
1080p la 23,98/24/24/25/29,97/29,97/30/50/59,94/60 fps
1080i la 56/59,94/60 fps
720p la 50/59,94/60 fps
Conectori de intrare audio 2 x 1/8″ / 3,5 mm TRS stereo analogic female
Format audio de intrare Analogic
Intrare audio incorporata SDI: 2 canale (per intrare)
Iesire

Canale de iesire video 3
Conectori de iesire video 2 x BNC (3G-SDI) (program)
Format video de iesire SDI (10-Bit 4:2:2 YUV)
1080p la 23,98/24/24/25/29,97/29,97/30/50/59,94/60 fps
USB Type-C (10-Bit 4:2:2:2 YUV)
1080p la 23,98/24/25/25/29,97/30/50/59,94/60 fps
Iesire audio incorporata SDI
Conectivitate

Alte I/O 1 x RJ45 Intrare/iesire de control
Suport HDCP Niciunul
1080i la 56/59,94/60 fps
720p la 50/59,94/60 fps
Conectori de intrare audio 2 x 1/8″ / 3,5 mm TRS stereo analogic feminin
Format audio de intrare Analogic
Intrare audio incorporata SDI: 2 canale (per intrare)

Iesire

Canale de iesire video 3
Conectori de iesire video 2 x BNC (3G-SDI) (program)
Format video de iesire SDI (10-Bit 4:2:2 YUV)
1080p la 23,98/24/24/25/29,97/29,97/30/50/59,94/60 fps
USB Type-C (10-Bit 4:2:2:2 YUV)
1080p la 23,98/24/25/25/29,97/30/50/59,94/60 fps
Iesire audio incorporata SDI
Iesire Multiview Niciuna
Hardware

Compatibilitate cu sistemul de operare macOS 11
macOS 12 sau ulterior
Windows 10, Windows 11
Conector de alimentare 1x intrare 12 VDC
Consumul de energie Dispozitiv: 18 W

Temperatura de functionare 5 si 40°C
Temperatura de depozitare -10 si 60°C
Umiditate de functionare 0 pana la 90% (fara condensare)
Dimensiuni 23,75 x 11,86 x 3,51 cm
Greutate 678 g

By Akan