Spread the love

Invertor Hibrid On-grid, SPF 5KT HVM, 5 kW, 230 VAC, Growatt – Pret 6.474.11 Lei

Descriere
Descriere Produs
Invertorul Hibrid On-grid Monofazat este un dispozitiv ce transforma curentul alternativ in curent continuu, conectandu-se direct la reteaua de curent electric.

Acest tip de invertor se racordeaza fara a avea nevoie de baterii si injecteaza in retea surplusul de energie produsa de panourile fotovoltaice. Totodata, acesta poate importa energie din retea in cazul unui supraconsum.

Invertorul poate fi utilizat doar in spatiile unde exista bransament la retea. In cazul aparitiei intreruperilor in functionarea retelei nationale, invertoarele on-grid vor sista si productia fotovoltaica.

Sistemul fotovoltaic on-grid reprezinta una dintre cele mai eficente solutii de convertire a energiei solare in energie electrica. Sistemele fotovoltaice de tip on-grid nu sunt prevazute cu elemente de stocare a energiei produselor (ex: acumulatori).

Sistemul fotovoltaic on-grid poate fi functional doar cu ajutorul retelei electrice disponibile. In momentul cand nu avem tensiune din retea, atunci nu avem nici productie din sistemul fotovoltaic. Aplicatia on-grid este cea mai echilibrata solutie din punct de vedere al raportului investitie-amortizare-durata de viata!

Cu ajutorul acestui invertor vei putea beneficia de facturi energetice reduse si vei deveni un producator activ de energie regenerabila.

Growatt este un brand certificat si recunoscut pe plan international, ce a fost fondat in 2010 si este un lider mondial al solutiilor smart de energie verde. Growatt este furnizorul nr. 1 de invertoare solare rezidentiale fiind, de asemenea, unul dintre primii 3 furnizori de invertoare fotovoltaice pentru energie solara.

Growatt furnizeaza invertoare fotovoltaice rezidentiale, comerciale, dar si utilitare, cat si sisteme de stocare a energiei, microretele si solutii inteligente de management al energiei.

Important! Invertorul on-grid monofazat nu functioneaza fara a fi racordat la reteaua clasica nationala.

Specificatii Tehnice:
Voltaj Baterie: 48 VDC
Tipul Bateriei: Litium
Inverter Output

Rated Power: 5 kW
Surge Rating: 15 kW
Waveform: la fel ca la input
Nominal Outpu Voltaje RMS: 220V/230V/240VAC (+/- 10% RMS)
Frecventa: 50/60 Hz +/- 0.3 Hz
Eficienta Invertorului: peste 85%
Eficienta Liniei: peste 85%
Factor de Putere: 1.0
Timp de Transfer: 10 ms in medie, 20 ms maxim
Incarcatorul Solar

Curentul Maxim de Incarcare PV: 80 A
Aria Maxima de Putere: 5000 W
Numarul de trackere MPP independente/fire per tracker MPP: 1/1
Raza MPPT la voltajul operational: 60-145 VDC
Aria Maxima de PV a circuitului deschis de voltaj: 150 VDC
Eficienta Maxima: mai mare de 98%
AC Input

Voltaj: 230 VAC
Aria Selectabila de Voltaj: 154-272 VAC
Frecvența: 50/60 Hz
Curentul Maxim de Incarcare: 50A
Specificatii Tehnice:

Gradul de Protectie: IP20
Dimensiuni: 360 x 540 x 218 mm
Greutate Neta: 41 kg
Temperatura de Operare: intre 0 si 45 grade
Garanție: 5 ani

By Akan