Spread the love

Inele de Logodna -Cererea în Căsătorie este un Moment Special Pentru Ambii Parteneri – Pret Avantajos

Inele de logodna – Pentru fiecare „Te iubesc”, TEILOR are un inel de logodnă care continuă povestea. Inele de logodnă cu diamante și alte pietre prețioase colorate încrustate în aur sau platină, în monturi create pentru fiecare personalitate. Și pentru fiecare promisiune. „Pentru totdeauna” începe acum, ești gata să-i descoperi toate fațetele?

Cererea în căsătorie este un moment special pentru ambii parteneri, o amintire pe care să o povestiți, cu plăcere și nostalgie, peste ani.O cerere în căsătorie poate fi un moment cheie în relația voastră, unul de care să vă bucurați amândoi în aceeași măsură. Aceasta este de obicei însoțită de un inel de logodnă, iar despre alegerea acestuia vom vorbi pe larg în cele ce urmează.Idei pentru cum poate arăta momentul de care să vă amintiți întreaga viață găsești peste tot – în cărți, în reviste sau pe internet, însă totul e mai simplu decât crezi: sinceritatea este întotdeauna cel mai important ingredient.

Cât despre semnificația inelelor de logodnă, se spune că pietrele colorate se potrivesc firilor jucăușe. Cele simple, cu un singur diamant, pot fi oferite unei femei elegante și sofisticate, în timp ce unul cu trei pietre poate fi oferit unei persoane care iubește simbolistica: cele trei pietre semnifică trecutul, prezentul și viitorul sentimentelor care vă leagă. Nu în ultimul rând, o femeie căreia îi place să fie în centrul atenției va fi mai mult decât încântată dacă va primi un inel cât mai strălucitor, încrustat cu pietre pe toată suprafața.

By Akan