Spread the love

Haine din Blană Damă – Descoperă Haine Elegante de Blană Pentru Femei – Cel Mai Bun Pret

Haine din blană de damă

Haina de blană este un articol ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. Fie că vorbim despre cojoace pentru damă, paltoane din blană sau jachete, fiecare piesă din categoria de haine de blană naturală pentru damă marca A&A Vesa este confecţionată doar din materiale naturale prelucrate în fabrica proprie.

Cele mai utilizate materiale în producţia de haine de blană naturală femei sunt pielea de miel, blana de miel şi blana de vulpe nurcă, urmărindu-se obţinerea unor produse de cea mai înaltă calitate.

Descoperă haine elegante de blană pentru femei

Hainele de blană nu mai sunt cojoacele ce erau purtate în trecut, cu precădere în zona rurală, ci au devenit articole vestimentare şic, care oferă eleganţă şi confort. Cojoacele de damă sunt obţinute prin combinarea pieilor de miel prelucrate (piele nappa de miel, cu rezistență la umiditate şi umezeală, sau piele velur de miel, ce oferă o senzaţie plăcută la atingere şi un aspect elegant) cu blana naturală de miel merinos, obţinându-se în acest fel o haină ce poate fi purtată din toamnă târziu până la începutul primăverii.

O atenţie deosebită a fost acordată detaliilor si croiului fiecărei haine de blană pentru femei, precum şi modului în care sunt combinate materialele. Astfel, gulerele confecţionate din blană naturală de vulpe polară sau blană naturală de miel contribuie la obţinerea unui design potrivit unei haine de blană pentru damă, care să se remarce prin rafinament.

By Akan