Gratar Gradina si Cuptor Integrat – Placat cu piatra poligonala Rhodos

Spread the love

Gratar Gradina si Cuptor Integrat – Placat cu piatra poligonala Rhodos

Gratarul a devenit un obicei, un prilej prin care iti aduni prietenii laolalta, iar gradina se transforma intr-o resedinta de vara in care, cu siguranta, iti vei dori acel confort de „acasa”. Pentru adevaratii pasionati de gastronomie am creat un gratar de gradina cu cuptor integrat, prin care pot redescoperi gatitul in aer liber si iti pot construi propria bucatarie de vara.

Am adunat cele mai bune materiale si am obtinut o colectie de gratare si accesorii pentru toate stilurile si gradinile. Produsele sunt realizate din panouri de beton armat si caramida ignifuga, pe care le placam cu piatra naturala poligonala – ardezia Rhodos, Kavala, Homa. Pe langa traditionalul gratar, te poti bucura de un cuptor rustic, integrat, la care sa faci pizza sau paine calda. Astfel vei economisi mai mult spatiu, dar si costurile vor fi mai reduse, si te vei bucura e doua ori mai mult de timpul petrecut in gradina ta.

Instructiuni de utilizare a gratarului: Pentru utilizare se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele pregatite, evitand schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

Instructiuni de utilizare a cuptorului: In ceea ce priveste modul de utilizare, se recomanda plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului evitand schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Ulterior cuptorul va fi incalzit timp de 1-2 ore pana cand caramizile devin albe semn ca este momentul sa introduceti alimentele. La sfarsit cupola va fi inchisa cu capacul de fier, iar partile laterale vor fi sigilate cu namol sau cu un amestec obtinut din cenusa faina si apa.

Instructiuni de izolare a cuptorului: Cu cat izolatia este mai buna, cu atat caldura se pastreaza mai mult, iar cuptorul functioneaza mai eficient. De aceea, va punem la dispozitie un accesoriu separat – acoperisul pentru cuptor, care va fi amplasat in partea de sus a cupolei. Spatiul ramas gol ramane sa fie umplut cu un amestec de sare si nisip cu quart in proportii egale. O alta optiune de izolare o reprezinta folosirea vatei de sticla si a plasei de sarma hexagonala, acoperite cu un amestec ignifug, asa cum este samota.

Dimensiuni:
Inaltime: 218 cm
Latime: 120 cm
Adancime: 155 cm
Dimensiunea cupolei: (dome) φ=70 cm
Greutate: 1200 kg