Gratar Gradina si Cuptor Integrat – Placat cu decorativa Rhodos

Spread the love

Gratar Gradina si Cuptor Integrat – Placat cu decorativa Rhodos

Ce poate fi mai frumos decat un moment de relaxare in propria gradina? Pentru a atinge acel confort de „acasa” care sa-ti permita sa te relaxezi, trebuie sa iei in considerare ca fiecare element din gradina ta poate influenta ambianta. Gratarele de gradina cu cuptor integrat sunt elemente multifunctionale care te vor ajuta sa economisesti spatiu si care iti vor reaminti de mirosul painii coapte in cuptorul cu lemne.

Gratarul cu cuptor integrat este placat cu piatra naturala decorativa – frumusetea pietrei aduce un plus de valoare gratarului, dar si un accent rustic. Indiferent de stilul adoptat piatra se va integra in orice colt, insa ii punem la dispozitie cateva tipuri de ardezie din care sa o poti alege pe cea ideala gradinii tale – ardezia Homa, Rhodos, Laguna Verde.

Dimensiuni:
Inaltime: 218 cm
Latime: 120 cm
Adancime: 155 cm
Dimensiunea cupolei (dome) φ = 70 cm
Greutate: 1200 kg

Instructiuni de utilizare a gratarului de gradina: Pentru utilizare se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic, inainte de a pune alimentele pregatite, evitand astfel schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

Instructiuni de utilizare a cuptorului de gradina: In ceea ce priveste modul de utilizare, se recomanda plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului, evitand schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Ulterior, cuptorul va fi incalzit timp de 1-2 ore, pana cand caramizile devin albe, semn ca este momentul sa introduci alimentele. La sfarsit cupola va fi inchisa cu capacul de fier, iar partile laterale vor fi sigilate cu namol sau cu un amestec obtinut din cenusa faina si apa.

Instructiuni de izolare a cuptorului: Cu cat izolatia este mai buna, cu atat caldura se pastreaza mai mult, iar cuptorul functioneaza mai eficient. De aceea iti punem la dispozitie un accesoriu separat, acoperisul pentru cuptor care va fi amplasat in partea de sus a cupolei. Spatiul gol ramas urmeaza a fi umplut cu un amestec de sare si nisip cu quart, in proportii egale. O alta optiune de izolare o reprezinta folosirea vatei de sticla si a plasei de sarma hexagonala, acoperite cu un amestec ignifug, cum este samota.