Gratar Gradina Mediu – Placat cu piatra poligonala Verde Laguna

Spread the love

Gratar Gradina Mediu – Placat cu piatra poligonala Verde Laguna

Descriere — Gratar Gradina Mediu – Placat cu piatra poligonala Verde Laguna

Daca iti plac piesele de lego si vrei sa creezi ansambluri reale, atunci acest gratar este potrivit pentru tine. Si daca iti doresti un gratar de gradina de dimensiuni medii, bineinteles, ai ajuns unde trebuie. 

Gratarele de gradina de la PIATRAONLINE sunt piese de puzzele ce se imbina armonios intr-un dans perfect, si se potriveste in orice gradina si oricarui stil de amenajare. 

Ardezia Verde Laguna cu care este placat acest gratar surprinde prin variatiile medii de culoare ce ajuta la crearea unui aspect unitar si relaxant. In plus, piatra poligonala Verde Laguna se remarca datorita rezistentei in fata caldurii iesite din comun. 

De dimensiuni medii, acest gratar isi gaseste cu usurinta locul in gradina, mai ales datorita materialelor folosite la placarea acestuia, care se integreaza intotdeauna intr-un spatiu natural. 

Gratarul de gradina mediu placat cu piatra poligonala Verde Laguna vine insotit de o schita care te ajuta sa il asamblezi cu usurinta. Urmeaza pasii si bucura-te de noua achizitie. 

Grila metalica este inclusa.