Spread the love

Gokart cu Pedale pentru Copii 3-8 Ani Scaun Reglabil din Metal Plastic – Kart Masina cu Pedale – Pret 559.99 Lei

Descriere
ACTIVITATE INTERIOR SAU EXTERIOR: Cu 4 anvelope rezistente din plastic, acest go kart usor cu pedale este foarte bun atat pentru utilizare in interior cat si in exterior, o buna jucarie pentru a incuraja activitatea fizica a copiilor.
DESIGN SIC: Exista niste abtibilduri pe bordul masinii, designul total este foarte nou, foarte atractiv pentru ochii copiilor.
O EXPERIENTA DE SOFAT AUTENTICA: Ofera o autentica experienta de sofat si permite soferului sa-si controleze viteza cu frana de mana incorporata si schimbatorul de viteze.
SCAUN REGLABIL: Scaunul reglabil tip cos cu spatar inalt ofera un suport foarte bun si se poate adapta mai bine la corpul copiilor vostri pentru un sofat confortabil.
DIMENSIUNE: Dimensiuni generale: 104L x 66L x 57Icm, Dimensiuni ale scaunului: 34.5L x 31.5L x 35Icm, Capacitate greutate: 35kg.
Brand HOMCOM
SKU 341-036
SIN 167PQS149R801

Vreti ca copilul vostru sa-si lase telefonul mobil si sa stea departe de televizor si computer? Vreti ca copiii vostri sa aiba o copilarie mai interesanta? Acest gokart cu pedale HOMCOM. Fabricat cu cadru din metal si plastic, pentru a garanta siguranta si durabilitatea, in acelasi timp, pentru a oferi copiilor cea mai reala experienta de conducere, cu functii complete de mers inainte, mers inapoi, frana, reglare a treptelor de viteza, scaune reglabile si la inaltimea cea mai potrivita pentru copii. Potrivit pentru exercitarea reactiei si abilitatii de a controla sporturile in timpul sporturilor si pentru a beneficia de sanatate si fericire in acelasi timp.

Caracteristici
Structura din metal si plastic garanteaza o durata lunga in timp
Rotile din plastic rezistente permit o conducere lina chiar si pe podele neuniforme
Kart usor si portabil, usor de transportat oriunde, ideal pentru activitati atat in interior cat si in exterior
Usor de manevrat pedaland inainte si inapoi, folosind volanul pentru a controla directiile
Potrivit pentru copiii intre 3-8 ani si mai putin de 35kg
Alergatul impreuna face sportul mai distractiv, o foarte buna modalitate de a lega relatii intre parinti si copii
Date tehnice
Culoare: Alb
Material: Otel
Dimensiuni generale: 104L x 66L x 57Icm
Dimensiuni ale scaunului: 34.5L x 31.5L x 35Icm, Inaltime de la sol: 25cm
Capacitate greutate: 35kg
Varsta recomandata: 3-8 ani
Certificare: EN71-1.2.3

By Akan