Ghiozdane Elevi Engros si Rucsac Gradinita cu Indragitele Personaje din Desene Animate-Engros Rechizite Scoalare – Pret 17.00 Lei – 40.00 Lei

Spread the love

Ghiozdane Elevi Engros si Rucsac Gradinita cu Indragitele Personaje din Desene Animate-Engros Rechizite Scoalare – Pret 17.00 Lei – 40.00 Lei

Rucsacul este un accesoriu menit să-i ajute pe cei mici să transporte câteva lucruri, însă cele pe care le punem noi la dispoziție sunt și o formă de exprimare a personalității. Colorate, vibrante și vesele, acestea sunt chiar ele mărturii ale copilăriei. Cei mici vor fi fascinați de rucsăcelul lor și se vor mândri cu el indiferent de locul în care veți merge. Totodată, părinții pot opta pentru un produs cu model floral sau unul cu detalii strălucitoare, care cu siguranță vor aduce zâmbetul pe fețele copilașilor.

Pe lângă rolul estetic pe care aceste accesorii cu siguranță îl îndeplinesc așa cum trebuie, rucsacurile pentru copii sunt și extrem de eficiente și folositoare. Cei mici își pot lua pachețelul, o sticlă cu apă și câteva șervețele cu ei, pentru a se asigura că vor avea o zi bună la joacă fără întreruperi de orice fel. Totodată, nimic nu se va compara cu bucuria și fericirea de pe fața celor mici atunci când vor avea și ei rucsăcel exact ca părinții lor.

Rucsacul apare însă mai vizibil în istorie… spre sfârșitul secolului, pe la 1886, la finalul Războiului Civil din SUA, atunci când colonelul Henry Clay Merriam remarcă cât de greu le era soldaților să își poarte pe umeri păturile cu care se acopereau noaptea.

Așa că inventează un cadru din metal și un sistem destul de complicat de legături și catarame, cu barete care se puneau pe umeri și se prindeau și în talie — un ansamblu destul de instabil, însă mult mai bun decât o pătură rulată purtată pe umeri, nu-i așa?

Câțiva ani mai târziu, în 1909, un norvegian (da, tot de la ei vine invenția), Ole Bergan, patentează un rucsac confecționat din pânză, care are un cadru metalic un pic curbat și ceva mai subțire, care se potrivea mai bine pe configurația corpului uman.– Rucsacul modern… este adaptat de alpinistul Gerry Cunningham care imaginează designul unui rucsac mai ușor și mult mai practic în anul 1938 — compartimentează cu diverse buzunare rucsacul, transformându-l într-un accesoriu de neprețuit pentru toți alpiniștii și sportivii. Și, cel mai important, îi adaugă fermoarul!

Fiecare inceput de an scolar, inseamna un nou set de rechizite pentru elevi. Si cand este vorba despre echipamentul micului scolar, ghiozdanele pentru copii sunt cele mai importante. Fiecare copil vrea ca ghiozdanul lui sa fie diferit si mai frumos decat ghiozdanele scolare ale colegilor. De aceea, ei sunt cei mai pretentiosi cand trebuie sa aleaga din multitudinea de ghiozdane scolare. Insa noi ne-am gandit la toate si propunem ghiozdane scolare care sunt atat pe placul celor mici cat si pe placul parintilor. Astfel, veti gasi pe Diverta online ghiozdane pentru copii haioase, originale, dar mai ales rezistente si confectionate din materiale de calitate.  Un alt motiv sa faceti cumparaturile la noi este ca veti gasi toate aceste ghiozdane online, si le puteti comanda oricand.

Fiti pregatiti de scoala cu ghiozdanele pentru copii deja echipate.

Ghiozdanul nu ar fi util in sine, fara rechizitele scolare. Ghiozdanele pentru copii sunt doar recipiente usor de transportat pentru caietele, manualele si celelalte articole scolare necesare elevilor. De aceea, Diverta online va face o propunere de refuzat : ghiozdanele pentru fete si ghiozdanele pentru baieti care sunt deja echipate cu toate rechizitele de care au nevoie micii scolari. Astfel ghiozdanul pentru fete echipat basic este rosu si este plin cu toate tipurile de caiete, vocabulare, cu set de geometrie, pixuri, creioane, radiera, ascutitoare, acuarele si penar. Toate aceste rechizite se regasesc si in ghiozdanul pentru baieti echipat basic, de culoare albastra, la un pret total foarte mic. Tot la noi veti gasi si diferite modele de rucsaci si de genti sport.