Ghete de Munte pentru Drumetii AKU ROCK DFS MID GTX – Black / Orange Nou! – Pret 815.00 lei

Spread the love

Ghete de Munte pentru Drumetii AKU ROCK DFS MID GTX – Black / Orange Nou! – Pret 815.00 lei

Descriere

Ghete de munte ROCK DFS MID GTX de la AKU construite tehnic, cu flexibilitate moderata si aderenta buna la teren stancos, sunt perfecte de utilizat in ture montane, trekking, via ferrata, hiking. 

Talpa Vibram Approcciosa cu componenta Megagrip, de inalta performanta si design specific pentru alpinism, asigura aderenta maxima si tractiune buna pe zone stancoase si trasee montane.

In ghetele de munte  ROCK DFS MID GTX de la AKU, piciorul ramane uscat si incalzit, datorita exteriorului realizat din piele naturala Suede (grosime 1.6 mm) si captuselii impermeabile si respirabile Gore-tex, din microfibre, realizata cu tehnologia AKU AIR 8000, care asigura o respirabilitate de 11 ori mai mare decat standardele obisnuite.

Confortabile si comode, ghetele au brant anatomic si talpa intermediara EVA cu dubla densitate, pentru o excelenta absorbtie a socurilor si PU in zona calacaiului, pentru amortizare.

Noul sistem de fixare dubla Dual Fit permite reglarea cu precizie a ghetelor pe picior, in functie de diferitele faze de utilizare, asigurand confort maxim în timpul mersului si legarea rapida a siretului in faza de urcare.

CARACTERISTICI:

  • material exterior: piele naturala Suede 1,6 mm; microfibre, materialimpermeabil si respirabil  tehnologie AKU AIR 8000 ®
  • material interior: interior captusit cu Gore-tex® si brant anatomic din microfibra
  • talpa: Vibram® Arocciosa megagrip  cu aderenta sporita, flexibila, rigiditate medie
  • talpa intermediara: dubla densitate EVA+PU cu capacitate de absorbtie a socurilor
  • border de protectie din cauciuc, la calcai, lateral, fata
  • brant anatomic: ortholite® hybrid din material partial recicalat
  • greutate mica (450g pentru marimea 41)
  • fixare dubla Dual Fit permite reglarea cu precizie a ghetelor pe picior