Spread the love

Fotoliu Rulant Electric, GUANGZHOU FS 110 A 46 – Scaun Cu Rotile Oferă Pacientilor Imobilizați Permanent sau Temporar Independență și Libertate de Mișcare – Pret 4.387.25 Lei

Descriere

Fotoliul rulant electric are o serie de calități ce oferă utilizatorului cu handicap locomotor posibilitatea cresterea calităţii vieții, să poată desfașura activități zilnice, economice, administrative, de studiu, să facă plimbări lungi în natură, la cumpărături, să obțină un grad sporit de independență.

Scaunul cu rotile electric este executat din materiale de calitate, aspect plăcut, finisate superior pentru confort și siguranță.

Pentru comoditate în conducere se pot face o serie de ajustări: reglarea înălțimii suporților pentru brațe, distanța între suporții brațelor, înclinarea șezutului, înclinarea spătarului, lungimea suporților pentru sprijinul picioarelor, poziția joystick-ului în funcție de lungimea brațului.

Fotoliu rulant electric este tractat de două motoare, câte unul pentru fiecare roată din spate, suspensiile independente de pe roțile spate absorb șocurile induse de suprafața de rulare.

Conducerea scaunului se face prin intermediul unui sistem de comandă cu joystick, extrem de simplu și intuitiv, scaunul porneste în direcția în care este împins joystick-ul.

Căruciorul electric este conceput pentru a oferi siguranță și confort. Scaunul cu rotile electric este perfect pentru nevoile de mobilitate moderne. Autonomia de 20km conferă un grad mare de libertate utilizatorului iar designul asigură confortul pe perioade lungi.

• Motoare: Consum economic redus 24V 4A 200W * 2 motoare (în serie)

• Controlul vitezei de la 1 km/h la 6 km/h

• Afișaj de putere și viteză; rotirea la 360 de grade (stânga, dreapta, înainte și înapoi)

• Celule de baterii: 12V * 2 sau 28AH – pentru o distanță maximă de deplasare de 20km – complet încarcate (încărcare 6-8 ore)

• Înaltimea obstacolelor traversate: maxim de 5cm

• Grad de pantă: maxim 8 grade

• Viteza: Maximum 6 km/h

• Roti: roti din fata PU 20*5cm si roți din spate PU 32cm cu durabilitate ridicată

• Spatar: pliabil

• Suport picioare: plăcuțe de aluminiu negre

• Greutatea totală fără baterii: 26Kg

• Greutate totală cu baterii: 49kg.

EAN 6426923001056
Brand GUANGZHOU LEADER IMP.EXP.COMPANY LIMITED
Linia de produse Dispozitive ajutatoare de mers
Numele original FOTOLIU RULANT ELECTRIC

La Noi Gasiti Pas cu Pas gasiti scaune cu rotile compacte si rezistente, ce ofera o deplasare sigura in interiorul casei sau in spatii exterioare, pentru persoanele cu deficiente locomotorii severe. Exemplu, scaun cu rotile cu frana manuala si talpi din aluminiu pentru odihnirea picioarelor, scaun cu rotile cu spatar rabatabil sau scaun cu rotile pliabil, din otel.

Fotoliile rulante sau scaunele cu rotile (asa cum sunt numite in general) au diverse caracteristici tehnice care trebuie luate in considerare inainte de achizitie. In primul rand exista varianta manuala (mai economica) sau electrica. Indiferent de tipul de scaun cu rotile pentru care optati, scopul acestuia este sa imbunatateasca mobilitatea persoanelor cu handicap locomotor permanent sau temporar, crescandu-le in mod substantial calitatea vietii.

Apoi, un scaun cu rotile poate fi pliabil, rabatabil, cu roti de diferite dimensiuni, cu spatar mai mult sau putin inalt, prevazut cu diferite accesorii ajutatoare, spre exemplu – fotoliu rulant, scaun cu rotile cu vas de toaleta.

Pentru un plus de confort, utilizatorul are de ales intre modele prevazute cu suporti reglabili de sprijin si odihna pentru maini si picioare.

De asemenea, se recomanda o atentie sporita pentru latimea sezutului si greutatea maxima suportata, daca structura este din aluminiu (usoara) sau din otel.

Dispozitivele din oferta noastra raspund nevoilor utilizatorilor. De la fotoliu rulant clasic, cu antrenare manuala, de interior si exterior, la scaune cu rotile pliabile, cu subansamble detasabile, dotate cu comoda de toaleta ce se poate scoate pentru a permite o curatare completa.

Produsele din sectiunea scaune cu rotile se pot achizitiona online cu plata in rate.

By Akan