Spread the love

Fotoliu Quinn – Configurator – Fotoliu Quinn este Realizat din Materiale de Calitate si Atent Alese si Testate de o Echipa de Experti – Pret 1.430.00 Lei

Fotoliu Quinn

Esti in cautarea unor produse de calitate pentru locuinta sau spatiul tau? Mobila Laguna iti pune la dispozitie produsul Fotoliu Quinn spre vanzare online. Pe aceasta pagina puteti gasi pretul si toate detaliile care va intereseaza. In cazul in care aveti intrebari suplimentare ne puteti contacta si va ajutam cu mare placere.

Detalii produs

  • Produsul Fotoliu Quinn este realizat din materiale de calitate, atent alese si testate de echipa Mobila Laguna. Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.
  • Am echilibrat raportul dintre calitate si pret astfel incat sa va puteti bucura de produsul Fotoliu Quinn la un cost avantajos.

Infiintata in 1994, Laguna Serv este astazi unul dintre producătorii cunoscuti din Romania. Am ajuns aici ghidati de echilibrul perfect dintre calitatea si preturile avantajoase ale pieselor de mobilier tapitate pentru care atelierul nostru garanteaza rezistenta si functionalitatea.

Nu te-ai convins inca? Viziteaza una din locatiile Mobila Laguna din Romania pentru a vedea produsele noastre, vezi lista de locatii.

Ne puteti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.

Mai multe detalii legate de cum comandati, cum platiti si cum este livrat produsul Fotoliu Quinn puteti gasi prin intermediul meniurilor din aceasta pagina, sau ne puteti contacta telefonic sau online – mergi la pagina de contact.

Dimensiuni fotoliu:

  • H înălțime 90 * 105
  • L lungime 130
  • l lățime 100
  • Adancime sezut 55
  • Lb lungimea între brațe 57

Dimensiunile sunt exprimate în centimetri și pot oscila între ± 50 mm.

By Akan