FOTOLIU EICHHOLTZ ROTATIV RECLA CATIFEA NEGRU – Pret 7.920.00 lei

Spread the love

FOTOLIU EICHHOLTZ ROTATIV RECLA CATIFEA NEGRU – Pret 7.920.00 lei

Fotoliu Eichholtz Rotativ Recla Catifea Negru Fotoliul Recla pe baza rotativa este un fotoliu original inspirat de mobilierul elegant din epoca Art Deco. Acesta va aduce un plus de eleganta si rafinament casei dvs. – perfect pentru camera de zi sau pentru zona de lounge. Fotoliul este confectionat cu o garnitura din spuma ce ofera un confort impresionant si este tapitat cu catifea Bolard neagra. Specificatii ale acestui produs: Latime: 90cm Adancime: 86cm Inaltime: 72cm Adancime scaun: 56cm Inaltime scaun: 42cm Material (e):Lemn de pin | Lemn de mesteacan | Spuma Culoare: Negru / Baza rotativa Tapiterie: Catifea Bolard Compozitie tapiterie: 60% bumbac / 40% in Va rugam sa retineti ca toate dimensiunile mentionate sunt aproximative si pot fi usor diferite(cu o toleranta de 2%).

Fotoliul Recla, pe baza rotativa, este un fotoliu original inspirat de mobilierul elegant din epoca Art Deco. Acesta va aduce un plus de eleganta si rafinament casei dvs. – perfect pentru camera de zi sau pentru zona de lounge.
Fotoliul este confectionat cu o garnitura din spuma ce ofera un confort impresionant si este tapitat cu catifea Bolard neagra.

Specificatii ale acestui produs:
Latime: 90cm
Adancime: 86cm
Inaltime: 72cm
Adancime scaun: 56cm
Inaltime scaun: 42cm
Material (e):Lemn de pin | Lemn de mesteacan | Spuma
Culoare: Negru / Baza rotativa
Tapiterie: Catifea Bolard
Compozitie tapiterie: 60% bumbac / 40% in

Va rugam sa retineti ca toate dimensiunile mentionate sunt aproximative si pot fi usor diferite(cu o toleranta de 2%).