Ficus Microcarpa Ginseng Asian-Pret 218.99 Lei

Spread the love

Ficus Microcarpa Ginseng Asian-Pret 218.99 Lei

Ficus ginseng microcarpa bonsai învață cum să crească

Ficus ginseng microcarpa bonsai, frumoasa piesă de artă pe care o poți face cu ușurință. Ficus este un gen de plante veșnic verzi care sunt distribuite în regiunile tropicale și subtropicale din întreaga lume. Există mai mult de 800 de specii de plante în familie, care includ copaci, arbuști și viță târâtoare. De exemplu, Ficus religiosa și Ficus benghalensis sunt foarte frecvente în țările din Asia de Sud. Mai ales care sunt asociate cu templele hinduse și budiste din India, Sri Lanka etc.

Mai mult, o mulțime de soiuri de Ficus sunt cultivate ca arbori ornamentali . Natura lemnoasă, frunzișul verde luxuriant, rădăcinile agățate etc. sunt caracteristicile atractive ale Ficus benjamina , Ficus microcarpa etc. Din acest motiv, aceste plante cu întreținere redusă sunt preferatele iubitorilor de grădină. Ficus maclendaii alii , un soi atractiv cultivat, cu frunze lungi, arată complet diferit de alte specii de plante Ficus. Cu siguranță îl putem folosi ca plantă ornamentală pentru plantarea ghivecelor, amenajarea teritoriului, împrejmuirea etc.

În plus, vițele târâtoare din familie, cum ar fi Ficus pumila, sunt ideale pentru decorarea pereților compuși și a spaliilor arcului. — Ficus ginseng microcarpa bonsai — În general, toate soiurile de plante Ficus sunt surse minunate de aprovizionare nesfârșită de oxigen. De asemenea, acestea sunt plante detoxifiante , ideale pentru grădinile noastre, balcoane sau în interior. La fel, majoritatea soiurilor de plante Ficus sunt ideale pentru a face bonsai. Pentru că îi putem instrui cu ușurință la oricare dintre stilurile de bonsai necesare .

Aici, încerc să vă împărtășesc sfaturile simple, pentru a face Ficus ginseng microcarpa bonsai. Cu siguranță este unul dintre cei mai fascinanți copaci bonsai din familia Ficus. În plus față de frunzele mici strălucitoare, rădăcinile grase expuse deasupra nivelului solului sunt una dintre caracteristicile cheie ale bonsaiului. Planta, cunoscută și sub numele de banyan chinezesc, Taiwan Ficus etc. confundată adesea cu planta medicinală Panax ginseng. Amintiți-vă însă că asemănarea dintre cele două plante este doar în forma rădăcinilor.În plus, seva toxică a plantelor Ficus poate provoca iritarea animalelor de companie, dacă este ingerată.Cu toate acestea, această plantă decorativă este ideală pentru păstrarea în case, birouri sau în orice alte astfel de locuri.