Farfurie din Ceramica de Baia Mare – albastru cobalt

Spread the love

Farfurie din Ceramica de Baia Mare – albastru cobalt

Descriere

Cand vine vorba de vase de ceramica traditionala folosite pentru o servire perfecta, mesterul olar Bledea stie cum sa le ridice la rangul de opera de arta.

Aceasta farfurie originala este glazurata cu albastru cobalt printr-o reteta proprie, ce-i ofera o nota de autenticitate si originalitate. Aceasta prinde viata prin motivele astrale si vegetale realizate in relief, in nuante de verde, alb fildes si maro. Punctul central al farfuriei este reprezentat de un motiv astral, steaua, care in credinta populara era cunoscuta ca aducatoare de noroc si armonie.

Culorile in care este realizata o recomanda ca si idee de decorare a mesei cu orice ocazie. Pe langa intrebuintarea practica, se distinge si prin armonie si bun-gust, aducand o nota de personalitate suprafetei pe care este asezata.

Fie ca vrei sa o folosesti pentru a servi invitatii, fie ca vrei sa o impresionezi pe bunica atunci cand vine in vizita, farfuria din ceramica de Baia Mare ofera un plus de eleganta si rafinament.

Farfuria este realizata din materiale de o calitate exceptionala si este disponibila in diferite modele si culori, avand caracter de obiecte unicat.

Se poate spala in masina de spalat vase si se poate folosi in siguranta in cuptorul cu microunde. Cele doua orificii dispuse pe partea din spate faciliteaza agatarea acesteia pe perete.

Intrucat obiectele sunt modele unicat, variantele si modelele difera, poza este o reprezentare generala a produsului.

Specificatii
  • Realizata manual in Baia Mare, Romania
  • Poarta semnatura mesterului Bledea
  • Dimensiune: 20.5 cm x 20.5 cm x 4 cm
  • Posibilitate de agatare