Espressor BOSCH CTL636ES6 pentru Bar, 1600 W, 2.4 l, 19 bar (Negru/Argintiu) – Pret 7.799.00 Lei

Spread the love

Espressor BOSCH CTL636ES6 pentru Bar, 1600 W, 2.4 l, 19 bar (Negru/Argintiu) – Pret 7.799.00 Lei

Espressor automat încorporabil, cu funcție Home Connect: specialități variate de cafea, cu cel mai mare confort.

  • Intelliget Heater inside: temperatură constantă de preparare şi aromă optimă cu SensoFlow System
  • OneTouch Function: toate specialitățile de cafea la o atingere de buton – indiferent că este vorba de espresso, cappuccino sau latte macchiato
  • AromaDouble Shot: cafea foarte tare, puţin amară, datorită celor două procese de măcinare şi preparare
  • Home Connect: electrocasnice inteligente cu WiFi pentru o viață mai ușoară zi de zi
  • Remote Diagnostics: diagnosticare la distanță a aparatelor electrocasnice conectate prin internet

Intelligent Heater inside

Temperatura optimă de preparare pentru o cafea espresso perfectă este între 90°C și 95°C. Dacă temperatura este prea scăzută, este eliberată numai o parte din aroma cafelei. Dacă temperatura este prea ridicată, cafeaua va prinde repede gust de ars. Sistemul inteligent SensoFlow System încălzește apa la temperatura optimă între 90°C și 95°C pe durata întregului proces de preparare pentru ca tu să te bucuri de un espresso cu o aromă desăvârșită și savoare incomparabilă.

Funcția OneTouch

Indiferent ce vrei – espresso, cappuccino sau latte macchiato – prepararea tuturor specialităților de cafea cu Funcția OneTouch are loc automat în cel mai scurt timp posibil. Deoarece dozarea cafelei și a spumei de lapte este controlată automat cu ajutorul tehnologiei inovatoare, fiecare băutură este disponibilă cu o simplă atingere de buton.

AromaDouble Shot

Cu cât mai multă apă trece prin cafeaua măcinată, cu atât rezultatul este mai amar. AromaDouble Shot macină și prepară cafea extra tare în două etape – și cum numai jumătate din apă este utilizată în fiecare etapă, cafeaua este mai puțin amară. Astfel, te poți bucura de aroma maximă – chiar și atunci când consumi cafea foarte tare.

Home Connect

Folosește CoffeePlaylist pentru a selecta un număr de băuturi care trebuie preparate una după alta. Este ideal când ai oaspeți! Dacă dorești să te bucuri de specialități de cafea internaționale noi, precum Vienna Melange sau Colombian Cortado, răsfoiește pur și simplu CoffeeWorld. Aplicația oferă, de asemenea, date interesante despre cafea.

Remote Diagnostics: Ajutor acordat mai inteligent.

Poate fi stresant dacă aparatele electrocasnice nu funcționează așa cum ar trebui. Remote Diagnostics este aici pentru a te ajuta. Sună la linia de asistență telefonică Home Connect și fă o programare pentru o diagnosticare la distanță a aparatelor electrocasnice conectate prin internet. Cu permisiunea ta, departamentul Bosch de asistență pentru clienți poate verifica de la distanță aparatul, poate identifica problema și îți poate oferi soluția de care ai nevoie. În cazul în care problema nu poate fi rezolvată în acest mod, poate fi informat un tehnician de service Bosch care să vină acasă la tine pentru a rezolva toate problemele, având la el toate piesele necesare. Suport inteligent, soluții inteligente – prin atingerea unui buton.

CeramDrive

Unitatea de măcinare a cafelei, fabricată din material ceramic rezistent la uzură, îți macină fin cafeaua păstrând aroma deplină din fiecare bob. Gradul de măcinare poate fi ajustat în mod individual ceea ce îți garantează un gust mai bun și o aromă incomparabilă.