Drone Profesionale Calitate Full HD – 4K, Telecomandă cu o Tehnologie cu o Inalta Calitate

Spread the love

Drone Profesionale Calitate Full HD – 4K, Telecomandă cu o Tehnologie cu o Inalta Calitate

Calitate Full HD – 4K, telecomandă până la 4 km, fotografiere RAW etc. Comandă acum. Magazin specializat în comercializarea de roboți de asistență.

Prezentarea dronei DJI Mavic PRO Alpine White Combo – Limited edition

DJI Mavic Pro este o dronă mică, dar performantă, datorită căreia cerul devine o pânză a creativității dvs., ușor și fără griji și ajută să creați din fiecare clipă un moment zburător. Cutia compactă păstrează tehnologia extrem de complexă care face din Mavic Pro cea mai sofisticată cameră zburătoare DJI de până acum. 24 nuclee de calcul performante, un nou sistem de transmisie cu o rază de acțiune de până la 7 km, 5 senzori optici și o cameră 4K cu gimbal stabilizator pe 3 axe așteaptă comanda dvs., trebuie doar să apăsați un buton sau să atingeți ecranul.

Cameră de înaltă calitate, cu 4K Ultra HD și stabilizare mecanică

Mavic și camera lui sunt gata să fotografieze de sus. Senzorul CMOS 1/2.3” mare, cu 12 Mpx și un unghi de vizualizare de aproape 79° vă este de ajuns pentru niște fotografii grozave. Sunt disponibile moduri pentru o singură fotografiere, fotografiere continuă, de bracketing (AEB) și de interval.

Mavic susține 4K Ultra HD la 30 de cadre pe secundă. Nu este folosită stabilizarea electronică, ci stabilizarea mecanică a imaginii pentru ca fiecare filmare să fie cu adevărat 4K. Este vorba de un gimbal în miniatură extrem de precis cu trei axe stabilită doar pentru Mavica, care este în măsură să stabilizeze camera chiar și în timpul mișcării rapide pentru videoclipuri continuu și fotografii ascuțite.

Sistemul Mavica permite camerei să fie înclinată perpendicular pe sol (-90°), precum și cu 30 de grade deasupra orizontalei.