Drona Pitica DJI Mavic Mini Fly More Combo Video – Pret 2.799.00 Lei

Spread the love

Drona Pitica DJI Mavic Mini Fly More Combo Video – Pret 2.799.00 Lei

Descrirea produsului

  • Dimensiuni compacte și greutate de numai 249 g
  • Înregistrare video cu o rezoluție de 2,7K
  • Senzor 1/2,3” CMOS BSI cu rezoluție de 12 MPx
  • Stabilitate ridicată în aer chiar și în condiții de vânt
  • Bateria cu o rezistență 30 de minute
  • Raza de emitere până la 4 km
  • GPS

DJI Mavic Mini

Cea mai mică dronă din seria DJI Mavic tocmai a sosit. Comparativ cu predecesorii săi, DJI Mavic Mini are dimensiuni neobișnuit de compacte și o greutate de numai 249 grame. Stabilitatea ridicată în aer și în condițiile de vânt în combinație cu un senzor CMOS BSI de 1 / 2,3 „, cu o rezoluție de 12 MPx și o durată de viață a bateriei de până la 30 de minute va fi suficientă pentru piloți mai avansați și începători. Desigur are moduri precum QuickShot, Drone, Circle, Helix și Rocket și chiar datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, nu veți găsi aici ActiveTrack (evitarea obstacolelor).

Compact și portabil

Mavic Mini cântărește mai puțin de 250 de grame, așa că este aproape la fel de ușor ca smartphone-ul obișnuit. Acest lucru îl face excepțional de portabil și se situează printre cele mai mici și mai sigure clase de greutate la drone, ceea ce pentru multe țări înseamnă zbor fără autorizații necesare și restricții. De exemplu, în Statele Unite și Canada, puteți zbura cu Mavic Mini fără să înregistrați drona la guvern.

Compact și portabil

Utilizare ușoară

Noua aplicație DJI Fly oferă o modalitate simplă și intuitivă de utilizare de a crea filmări cu câteva apăsări pe ecran. Aplicația oferă și instrucțiuni de zbor, funcția care vă va ajuta să începeți să zburați cu Mavic Mini rapid și în siguranță.

Utilizare ușoară

Zbor în siguranță

Mavic Mini este echipat cu o elice de 360 ​​°, care protejează complet elicele și crește astfel siguranța la zbor. Datorită sistemului său de captare a imaginilor și modulului GPS, Mavic Mini poate zbura și rămâne nemișcat atât în ​​interior cât și în exterior.

Zbor în siguranță

Șabloane ușor de utilizat

Aplicația DJI Fly oferă o varietate de șabloane de editare care creează videoclipuri uimitoare doar cu un click. Chiar și începătorii care nu au experiență de editare pot deveni în orice moment  un creator de filmări celebru pe rețelele de socializare.

Șabloane ușor de utilizat

Creați imagini clare și vii

Transformă fiecare moment într-o operă de artă. Mavic Mini susține fotografii aeriene de 12MP și videoclipuri Quad HD de 2,7K. Stabilizarea cu trei axe compensează toată agitarea dronei și a camerei și asigură fotografii clare.

Creați imagini clare și vii

Telecomandă

Telecomanda cu frecvență rezervată menține transmisie video cu răspuns redus, cu rezoluție înaltă cu o distanță de până la 4 km. Pârghiile de control detașabile pot fi depozitate cu ușurință în telecomandă pentru o mai mare portabilitate.

Telecomandă

Timp de zbor prelungit

Datorită greutății, este posibil să rămâneți în aer mult mai mult decât alte drone concurente. Bucurați-vă de până la 30 de minute de zbor cu o baterie complet încărcată.

Timp de zbor prelungit

QuickShots

Fotografiile complexe sunt mai ușor de făcut ca niciodată. Filmările care par a fi provenite de pe un ecran de film de la Hollywood sunt create doar cu modul QuickShot Mavic Mini, care include Dronie, Circle, Helix și Rocket. Ajunge șă alegeți QuickShot-ul și Mavic Mini care va efectua o mișcare presetată sofisticată în timpul înregistrării. Descărcați-vă videoclipul scurt generat automat și partajați-l imediat cu prietenii de pe rețelele de socializare.

QuickShots

Modul CineSmooth

Încetiniți viteza și mișcările de zbor ale Mavic Mini pentru a crește nivelul de precizie și stabilitate. Acest mod este util mai ales când zburați în zone înguste sau dificile.

Modul CineSmooth

Descoperiți locurile preferate

Găsiți locuri pitorești în împrejurimile dvs. pentru a face fotografii. Aplicația DJI Fly oferă utilizatorilor acces integrat la SkyPixel, platformă de socializare, pentru a-și împărtăși fotografiile și videoclipurile aeriene. Vizualizați fotografii și videoclipuri ale altora și partajați-vă propriile videoclipuri, sau descoperiți locuri preferare pentru fotografii aeriene interesante din regiunea dvs.