Dronă Performantă<>DJI Mavic PRO Alpine White Combo – Pret 6.599,00 Lei

Spread the love

Dronă Performantă<>DJI Mavic PRO Alpine White Combo – Pret 6.599,00 Lei

Descrirea produsului
Durată de viață lungă a bateriei
Greutate redusă
GPS
Control prin aplicație
Posibilitatea de a filma videoclipuri până la C4K (4096 × 2160 px)
Stabilitate ridicată în aer chiar și în condiții de vânt
Distanța de zbor până la 13 km
Viteza până la 65 km/h
Distanța transmițătorului până la 4 km
Prezentarea dronei DJI Mavic PRO Alpine White Combo – Limited edition
DJI Mavic Pro este o dronă mică, dar performantă, datorită căreia cerul devine o pânză a creativității dvs., ușor și fără griji și ajută să creați din fiecare clipă un moment zburător. Cutia compactă păstrează tehnologia extrem de complexă care face din Mavic Pro cea mai sofisticată cameră zburătoare DJI de până acum. 24 nuclee de calcul performante, un nou sistem de transmisie cu o rază de acțiune de până la 7 km, 5 senzori optici și o cameră 4K cu gimbal stabilizator pe 3 axe așteaptă comanda dvs., trebuie doar să apăsați un buton sau să atingeți ecranul.

Prezentarea dronei DJI Mavic PRO Alpine White Combo – Limited edition
Cameră de înaltă calitate, cu 4K Ultra HD și stabilizare mecanică
Mavic și camera lui sunt gata să fotografieze de sus. Senzorul CMOS 1/2.3” mare, cu 12 Mpx și un unghi de vizualizare de aproape 79° vă este de ajuns pentru niște fotografii grozave. Sunt disponibile moduri pentru o singură fotografiere, fotografiere continuă, de bracketing (AEB) și de interval.

Mavic susține 4K Ultra HD la 30 de cadre pe secundă. Nu este folosită stabilizarea electronică, ci stabilizarea mecanică a imaginii pentru ca fiecare filmare să fie cu adevărat 4K. Este vorba de un gimbal în miniatură extrem de precis cu trei axe stabilită doar pentru Mavica, care este în măsură să stabilizeze camera chiar și în timpul mișcării rapide pentru videoclipuri continuu și fotografii ascuțite.

Sistemul Mavica permite camerei să fie înclinată perpendicular pe sol (-90°), precum și cu 30 de grade deasupra orizontalei.

Cameră de înaltă calitate, cu 4K Ultra HD și stabilizare mecanică
Baterii de lungă durată
Multe drone nu rezistă în aer mai mult de 20 de minute sau nu sunt la fel de performante. Mavic are o baterie de litiu cu o capacitate de 3830 mAh. Timpul maxim de zbor fără vânt atinge 27 de minute (cu o viteză medie de 7 m/s) și o distanță de 13 km. Bateriile de înlocuire sunt disponibile pentru performanțe extinse. Se reîncarcă în mai puțin de o oră după descărcare.

Starea de încărcare a bateriei este indicată de diodele din partea superioară a corpului dronei, precum și în aplicație și în radiocomandă. La 30% se recomandă trimiterea dronei înapoi la dvs., la 15% începe să semnalizeze bateria slabă, apoi coboară la pământ până la o înălțime de 1 m deasupra pământului, unde levită și emite bipuri, până când persoana nu aterizează cu ea, la atingerea a 0% va ateriza singură pe pământ. Aceste procente pot fi specificate în setări prin intermediul aplicației.

Baterii de lungă durată
Manipulare
Drona poate fi controlată cu ajutorul radiocomenzii, după conectarea la telefonul inteligent veți obține mult mai mult de la ea. Sunt disponibile mai multe aplicații (DJI GO 4 este cea de bază). Există mai multe moduri de zbor folosind sisteme GPS, GLONASS și sistem de senzori.

Înregistrați ca un profesionist. În mod automat. Nu aveți nevoie de un echipaj de filmare dacă utilizați Mavica, tot ce aveți nevoie este ActiveTrack. Doar marcați persoana pe care vreți să o filmați și ActiveTrack va face restul, puteți filma ca un profesionist.

Când Mavic este în aer și vreți să filmați, tot ce aveți nevoie pentru o imagine de moment este un gest simplu. Cu Mavic în modul Gesta, puteți face un selfie unic.

Când pregătiți sau zburați în interiorul clădirilor, nu doriți să zburați prea repede. Treceți în modul Tripod și fiecare mișcare Mavica devine precisă și lentă.

Manipulare
Poziționarea precisă și evitarea obstacolelor
Poziționarea conform sateliților poate ajuta drona să atârne doar în aer liber, fără obstrucții și interferențe. O dronă normală nu este în măsură să poziționeze cu precizie sateliții și poate pluti în aer. De aceea, Mavic este echipat cu senzori optici în față și jos pentru a atârna cu precizie în interiorul clădirilor sau în locuri fără semnal GPS.

O dronă neprotejată poate lovi obstacole pe zborurile cu cursă lungă sau poate coborî de la o altitudine mare în modul pentru întoarcere acasă. Dar Mavic folosește tehnologia FlightAutonomy pentru a percepe obstacolele înconjurătoare de până la 15 metri distanță. Astfel poate zbura sau se poate opri și să stea – prevenind accidentele chiar și atunci când zboară fără contact vizual.

Acesta rămâne la aceeași înălțime deasupra solului, automat. Nu vă faceți griji pentru faptul că zburați prea jos, Mavic va menține înălțimea deasupra solului neuniform.