Drona Dji FPV CP.FP.00000002.01, 4k, Autonomie 20 min, Viteza max 39 m/s, Transmisie 10 km, 2000 mAh, Detectie Obstacole – Pret 6.599.00 lei

Spread the love

Drona Dji FPV CP.FP.00000002.01, 4k, Autonomie 20 min, Viteza max 39 m/s, Transmisie 10 km, 2000 mAh, Detectie Obstacole – Pret 6.599.00 lei

Descrierea produsului

Eleganta si aerodinamica, drona DJI FPV va pune la dispozitie propulsie puternica, viata prelungita a bateriei si rezistenta la vant. Acest sistem este pe atat de capabil, pe cat arata de bine. Cu LED-uri frontale sportive si lumini de pe brate, in culori personalizabile, DJI FPV permite pilotilor sa isi faca drona la fel de unica precum sunt ei.

Modul S: Obtineti aspectul dynamic al filmarilor FPV cu usurinta in modul S. Acest mod de zbor hibrid combina libertatea zborului manual cu comenzile simplificate ale dronelor DJI.

Modul N: Ideal pentru utilizatorii noi, modul N ofera zbor imersiv cu avantajul comenzilor traditionale, impreuna cu caracteristici de siguranta a zborului marca DJI, precum detectarea obstacolelor.

Modul M: Zburati in modul M pentru un control complet, nelimitat si pentru a experimenta FPV la maximum. Personalizati parametrii si bucurati-va de zbor si filmari ca niciodata pana acum.

Chiar si pentru experti, zborul manual FPV poate fi intimidant. De aceea, DJI FPV vine cu o functie de franare si hover de urgenta. In timp ce zboara, la orice viteza drona se va opri si se va stabiliza in cateva secunde cu ajutorul unui buton.

O lumina auxiliara in partea de jos, Smart Return to Home (RTH), RTH in cazul descarcarii bateriei si detectarea obstacolelor pe directia inainte si in jos sunt toate integrate in DJI FPV pentru a asigura un zbor sigur, chiar si la viteze mari.

Capacitatile puternice de propulsie, combinate cu un FOV super larg de 150 de grade ofera o priveliste de neegalat. Slow Motion 4x, stabilizarea RockSteady si corectarea distorsiunii ofera pilotilor rezultate si mai fine si mai dramatice.

Drona DJI FPV poate inregistra 4K / 60fps cu pana la 120Mbps, captand detalii clare care fac ca filmarile sa para la fel de entuziasmante ca zborul. Latenta transmisiei video a dronei DJI FPV este mai mica de 28ms. Transmisia video HD suportata este de pana la 10km. Bitrate-ul transmisiei video ajunge pana la 50Mbps. Sistemul de transmisie DJI O3 (OcuSync 3.0) a fost adaptat pentru a se potrivi nevoilor unice ale lumii FPV. Bucurati-va de o transmisie video clara in timp real, chiar si la distante de pana la 10km.

Drona accepta comutarea automata intre frecventele de 2.4 si 5.8 GHz si ofera un bitrate de transmisie video de pana la 50Mbps. Antenele high-gain include trei emitatoare si patru receptoare pentru a imbunatati semnalul, rezultand o alimentare video stabila si fiabila. DJI FPV ofera utilizatorilor sai un nivel extra de siguranta cu sistemul Automatic Dependent Surveillance-Broadcast (ADS-B) incorporat. Acest sistem primeste date de zbor de la aeronave cu pilot la bord aflate in zona dronei, trimitand notificari catre DJI FPV Goggles V2. Ofera destul timp pentru a preveni orice accident. Camera cu gimbal, trenul de aterizare si carcasa superioara a dronei DJI FPV sunt toate modulare si usoare de inlocuit. Reparatiile sunt, astfel, mai convenabile. DJI Care Refresh (vandut separat) este, de asemenea, disponibil, oferind acoperire pentru o gama larga de daune si o mai mare liniste sufleteasca in timpul zborului.

Aplicatie compatibila

Interfata aplicatiei DJI Fly a fost conceputa pentru a fi usor de utilizat si extrem de intuitiva. Compatibil pentru Mavic Mini, Mavic Air 2, DJI Mini 2, DJI FPV, DJI Air 2S, DJI Mini SE.