Display Profesional Panasonic, TH-86SQ1HW, 86 inch, UHD – 50.029.00 Lei

Spread the love

Display Profesional Panasonic, TH-86SQ1HW, 86 inch, UHD – 50.029.00 Lei

Calitate deosebita a imaginii
Seria SQ1H este un model care folosește panouri cu o luminozitate ridicată de 1500cd / m² (TH-75SQ1H) și 1200cd / m² (TH-86SQ1H), deci este compatibilă cu instalarea în incaperi luminate puternic de lumina exterioară.

Compatibil cu „Funcția de gestionare a culorii pe 12 axe” și „HDR”.
Afișează imagini 4K.

Instalare ușoară și fiabilitate excelentă
Cu o instalare ușoară, acum au devenit posibile diferite tipuri de instalare. De asemenea, oferind eficiență și fiabilitate ridicată, acest model este capabil să funcționeze constant, 24/7.

Configurare ușoară a sistemului de semnalizare
Seria SQ1H este echipată cu standardul slotului de specificație Intel® SDM care acceptă semnalele 4K. Combinat cu placa de interfață, puteți utiliza cu ușurință un computer încorporat și puteți adăuga diverse interfețe. Funcția DIGITAL LINK permite instalarea simplă și costuri reduse ale sistemului. Prin conectarea terminalelor de intrare / ieșire DisplayPort în lanț , imaginile 4K pot fi afișate simultan.

Panou cu luminozitate ridicată pentru o afișare clară a imaginilor chiar și în locuri puternic iluminate
Seria SQ1H are o luminozitate de 1500cd / m² (TH-75SQ1H) și 1200cd / m² (TH-86SQ1H), pentru a oferi o imagine mult mai strălucitoare decât un ecran 4K convențional. Afișează imagini 4K clare, chiar și într-un loc puternic iluminat. Atunci când este poziționat în orientare portret, poate afișa o imagine aproape în mărime naturală a oamenilor și exercită un efect puternic atrăgător celor din jur.

Funcție de reglare automată a luminozității pentru o funcționare eficientă a afișajului
SQ1H reglează luminozitatea ecranului în funcție de starea luminii ambientale. Reglează luminozitatea liniar pentru a menține imaginile afișate arătând cât mai natural posibil. Mai mult, luminozitatea luminii de fundal poate fi selectată din trei niveluri, astfel încât luminozitatea ecranului să poată fi reglată flexibil pentru o vizualizare ușoară la locația specifică de instalare.
* Graficul este doar pentru ilustrare. Schimbarea reală a luminozității este diferită de grafic.
* Imaginile și graficul au doar scop ilustrativ. Poate fi diferit de schimbarea reală a luminozității.

Cu aproximativ 8.290.000 pixeli, sau de aproximativ patru ori mai mult decât pixelii unui afișaj Full-HD, imaginile sunt extrem de detaliate. Acest ecran dinamic, mare, arhivează imagini realiste, nuanțate fin. Afișajul 4K este o alegere excelentă pentru sălile de întâlnire în care imaginile sunt adesea vizualizate de aproape și creează o ambianță impresionantă în aplicațiile comerciale. 
Suportă emularea HDR și BT.2020Seria SQ1H acceptă HDR (High Dynamic Range) (PQ și HLG). Reproducerea imaginilor este uimitoare, de la negru adânc la luminoase strălucitoare. În plus, au modul de emulare pentru BT.2020. Aceasta permite afișarea unei emulații pentru a susține gama largă de culori a standardului ITU-R BT.2020.
* HDR acceptă doar intrarea 4K.

Arhiva de gestionare a culorii pe 12 axe. Reproducere fidelă a culorilorSeria SQ1H, parametrii temperaturii culorii, nuanței și luminozității imaginilor individuale pot fi ajustate pentru roșu, verde și albastru, precum și culorile lor complementare, cyan, magenta și galben. Acest lucru menține nuanțele intermediare ale culorilor extrem de fine, vibrante și realiste.

Fiabilitatea ridicată permite funcționarea continuă 24/7Seria SQ1H este capabilă să funcționeze constant, 24/7. Oferă o utilizare fiabilă în spațiile publice unde se adună mulți oameni, cum ar fi gările, aeroporturile și centrele comerciale, precum și instalarea în sălile de supraveghere. De asemenea, este echipat cu o varietate de terminale de intrare / ieșire pentru aplicații versatile.
* În caz de timp îndelungat, se recomandă afișarea imaginii în mișcare. Dacă afișați o imagine statică pentru o perioadă îndelungată, păstrarea imaginii ar putea rămâne pe ecran. Cu toate acestea, păstrarea imaginii poate dispărea treptat prin afișarea imaginilor în mișcare.
Un mod de reducere a luminii albastre previne oboseala ochilor
Se spune că lumina albastră, care are o lungime de undă scurtă are chiar și în lumina vizibilă și energie puternică, are un efect asupra oboselii ochilor. Seria SQ1H este echipată cu modul de „reducere a luminii albastre”, care poate reduce până la 50% din lumina albastră a afișajului pentru a minimiza oboseala ochilor.
* * Efectele nu sunt garantate.

Un design elegant și subțire scoate in evideenta imaginea. Rama îngustă redă imagini cu impact mai mare, îmbunătățind în continuare calitatea imaginii 4K. Fără a fi distras de cadru, privitorul este atras de imaginea uimitoare.

Funcția DIGITAL LINK permite instalarea simplă și costuri reduse ale sistemului
Bazat pe tehnologia HDBaseT ™, DIGITAL LINK acceptă transmiterea comenzilor video, audio și de comandă printr-un singur cablu STP CAT5e sau superior pentru distanțe de 150 m (492 ft) pentru video Full HD și 50 m (164 ft) pentru video 4K * . Un comutator DIGITAL LINK sau o interfață digitală opțională simplifică instalarea în spații mari, reducând în același timp costurile și îmbunătățind fiabilitatea.
* ET-YFB200G / YFB100G nu este compatibil cu semnalele 4K. Transmisie de 150 m (492 ft) disponibilă numai cu comutator DIGITAL LINK ET-YFB200G pentru semnale de până la 1080 / 60p în modul Long Reach.

Afișajul are un player media USB compatibil 4K încorporat
Prin simpla introducere a unui stick de memorie USB pe care a fost salvat conținutul, redarea începe automat. Deoarece este compatibil 4K, oferă cu ușurință semnalizare digitală 4K fără a fi nevoie să folosiți un PC . Conținutul poate fi redat consecutiv * . De asemenea, conținutul poate fi schimbat prin LAN sau pot fi utilizate mai multe afișaje.