Spread the love

Difuzoare Auto Profesionale – Comanda Acuma Online la un Pret Avantajos

Difuzoare Auto Profesionale – Comanda Acuma Oline

Descopera gama celor mai raspandite accesorii car audio: difuzoare auto! Acestea sunt populare pentru modul in care perfectioneaza sunetele. Boxele auto moderne redau sunete de calitate datorita materialelor, a noilor tipuri de membrane si a sistemelor sofisticate. Alege din gama noastra de difuzoare auto un produs special croit pentru nevoile tale.

Difuzoarele generează volumul, vibrația și sunetul – toate aceste elemente construiesc calitatea muzicii din interiorul mașinii. Un pachet profesional care iti aduce o atmosfera dinamica in masina ta!

Hertz MLK 1650.3 Legend este un set sistem pe două căi dedicat audiofililor, care urmăresc obținerea unei consistențe maxime a timbrelor, combinată cu o dinamică foarte ridicată și un răspuns extrem de extins în frecvență. Prin intermediul crossoverului MLCX 2 TW.3 exista posibilitatea de a realiza un sistem bi-amplificat, adică să conecteze două amplificatoare sau două canale separate la crossover, ceea ce face posibilă amplificarea difuzorului și tweeter-lui separat.

Creșterea semnificativă a puterii cu această configurație evidențiază toate caracteristicile sistemului MLK 1650.3 Legend, cu toate avantajele provenite din amplificarea multiplă. În plus, datorită comenzilor Mid-Contour și Hi-Countor, dedicate gestionării frecvenței de întrerupere a difuzorului și a frecvenței de întrerupere a tweeter-ului, punctul de intersecție poate fi variat. Prin intermediul fiecăruia dintre cele două comenzi “Countor”, cu un selector cu două poziții, răspunsul la frecvența sistemului poate fi reglat, ajustându-l în funcție de diferitele acustice ale autoturismelor și ale diferitelor destinații de difuzare .

Pachetul contine 2 difuzoare, 2 tweetere si 2 crossovere.

By Akan