Spread the love

Decoratiuni Craciun – Perdea Luminoasă -Decorează-ți Casa cu Lumini LED – Pret 151.66 Lei – Pret 264.22 Lei

LED-uri luminoase și colorate și cel mai mic profil de secțiune transversală de pe piață. Produsele noastre sunt gata să efectueze animații uimitoare cu ușurință și rapiditate. Craciun de poveste. Ambient de sarbatoare. Aplicatie Control Smart. Produse Premium.

Perdele de lumini si turturi luminosi de exterior. Decoratiuni de Craciun pentru gradina, casa, vila, pensiune, cabana. Turturi luminosi efect ninsoare, tuburi cu led ce imita caderea fulgilor de nea. Perdele luminoase interconectabile cu leduri profesionale pentru iluminat festiv de exterior, turturi luminosi cu leduri albe impodobire streasina casa, realizare decor de craciun pentru exterior cu turturi luminosi si perdele luminoase interconectabile. Turturi luminosi cu led tip tuburi cu led si efect de ninsoare, interconectabili.
Perdele luminoase de Craciun pentru exterior interconectabile, gama profesionala de iluminat festiv de Craciun. Instalatii de Craciun pentru exterior tip perdea luminoasa si turturi luminosi cu led franjuri de exterior. Instalatii Craciun pentru exterior, gama profesionala, cu led si efect flash stroboscopic.
Turturi luminosi de exterior, instalatie de lumini de Craciun tip franjuri cu leduri albastre si efect flash. Turturi luminosi cu led rosu si efect flash pentru exterior 6m lungime interconectabili.

By Akan