Cutie 8 trandafiri albi si unul rosu,cadoul perfect pentru persoana iubita din viata ta

Spread the love

Cutie 8 trandafiri albi si unul rosu,cadoul perfect pentru persoana iubita din viata ta

Cutie 8 trandafiri albi si unul rosu, un aranjament romantic care simbolizeaza o inima loiala si sincera, cu un mijloc pasional. Trimite aceasta cutie premium, neagra, personalizata cu folio auriu, decorata cu 8 trandafiri albi si unul rosu, extrem de proaspeti si calitativi, de Ecuador.

Cutia mica, eleganta, usoara

O cutie de o eleganta iesita din comun, puternic endorsata de un brand cu traditie in Romania, FlorideLux.ro, foarte atent lucrate in Romania, manual, de catre oameni pasionati si atenti la fiecare detaliu.

Cutia are un capac solid si poate fi utilizata ulterior pentru depozitare diverse produse, intr-un mod elegant, ferit de praf si lumina.

De asemenea, cutia cu flori de dimensiuni mici poate fi oferita ulterior cu alte mici cadouri. Fiecare cutie este manipulata cu manusi astfel incat sa se pastreze frumusetea acesteia, chiar si in mediul de productie, atelier + manipularea de catre soferii nostri.

Cutie personalizata FlorideLux.ro - cutie mica neagra
Cutie personalizata FlorideLux.ro - cutie mica neagra

Flori in cutie eleganta, de dimensiuni mici

Cutia mica este realizata special pentru cei cu un buget mai mic dar care doresc sa impresioneze in continuare si doresc sa apeleze la servicii de 5 stele, FlorideLux.ro. Dimensiunile sunt de 15 cm diametru si 18 cm inaltime astfel incat sa pastram impactul dorit.