Spread the love

Cuptor și Vas de Gătit Multifuncțional 12 în 1 – PowerXL Multi-Cooker 12 în 1 – Pret 999.00 Lei 

Cuptor și vas de gătit multifuncțional 12 în 1

  • Gust complet cu mai puține grăsimi: cea mai recentă tehnologie de aer cald economisește până la 80% * grăsime
  • Pot fi înlocuite până la 12 aparate: friteuză cu aer fierbinte, grătar interior, aragaz lent, aparat de gătit cu aburi, prăjitor de pâine, cuptor, tigaie, aparat de gătit orez, sous vide, plită, friteuză și încălzitor. 
  • Cele 12 programe de gătit prestabilite garantează o experiență de gătit fără stres.
  • Placa de grătar oferă o aromă delicioasă și benzi de grătar minunate.
  • Pui crocant, tocănițe, fripturi suculente, fripturi crocante, legume delicioase, prăjituri divine, gustări sănătoase și multe altele.
  • Capacitate de 5,7 litri – ideal pentru întreaga familie.
  • Capac din sticlă pentru o experiență gustativă mai completă
  • Capac cu aer cald – bobină de încălzire turbo și flux de aer cald pentru alimente crocante și aurii.
  • Ușor de curățat – capacul din sticlă, vasul interior, placa de grătar și lingura se poate spăla în mașina de spălat vase.
  • Cu caiet de rețete online.

Toată lumea iubește mâncarea prăjită – dar acele tone de ulei și grăsimi sunt: ​​nesănătoase și pline de calorii! Puțini sunt cei care pot rezista grătarului ceresc, în aer liber și stând în picioare pentru totdeauna în căldură sau în ploaie sunt plictisitoare.
Dar cine vrea să se chinuie să încălzească, să curețe și să stea în soarele arzător sau în ploaia torențială pentru a găti?
De astăzi nu mai trebuie să o faci!

Iată senzaționalul Power XL Multicooker 12 în 1, un grătar, o friteuză cu aer cald, un cuptor multifuncțional și oală de gătit care economisește spațiu, toate într-unul singur!

Combinând cea mai bună friteuză cu aer cald și cel mai bun grătar fără fum, Power XL a creat un aragaz multifuncțional care economisește spațiu și care vă permite să vă înveseliți bucătăria cu 12 moduri de a găti prin simpla apăsare a unui buton.

Alegeți între modul cu aer cald, aragaz lent, aparat de gătit cu aburi, prăjitor de pâine, grătar, cuptor pentru caserole sau carne, aparat de gătit orez, friteuză sau modul de menținere la cald.

Secretul lui Power XL constă în uimitoarea sa tehnologie dual therm de 1500 de wați. Acest lucru înseamnă că mâncarea este încălzită cu aer cald din partea superioară până la 260 de grade Celsius, în timp ce o grilă puternică în partea inferioară a tigăii garantează un rezultat perfect.

Cu senzaționalul Power XL Multicooker, beneficiați de avantajele a 12 aparate de gătit de top într-unul singur!

By Akan