Cuptor cu microunde Panasonic NN-DS596MEPG, 27 l, 1000 W, Grill, Digital, Inverter, Inox

Spread the love

Cuptor cu microunde Panasonic NN-DS596MEPG, 27 l, 1000 W, Grill, Digital, Inverter, Inox

  • Cuptor mixt cu aburi, de 27 l
  • Microunde de 1 000 W, cu tehnologie Inverter
  • Gratar cu cuart, de 1 200 W

Alimente proaspete gatite rapid la aburi  Cuptorul Panasonic NN-DS596M injecteaza aburi direct in partea superioara a cuptorului de la boilerul sau foarte eficient.Prin gatitul cu aburi, alimentele pastreaza mai multi nutrienti si arome naturale, pentru o mancare mai sanatoasa si mai delicioasa. Mai rapid, mai sanatos si mai gustos  Gatitul in combinatie inteligenta ofera rezultate extraordinare. Combinati microundele, gratarul, cuptorul si aburii pentru noi modalitati de a gati mancaruri rafinate.

Gatit automat  Nu trebuie decat sa selectati programul Auto (Automat) din meniu, sa setati greutatea si sa apasati pe butonul de pornire si cuptorul DS596M va regla automat nivelul de putere si timpul de gatire in mod corespunzator. Tehnologie Inverter  Cuptoarele cu microunde conventionale ofera doua optiuni: pornit sau oprit. Tehnologia Panasonic Inverter asigura in schimb secvente graduale de putere, permitand gatitul uniform si complet al alimentelor, pentru rezultate mult mai delicioase. 

Decongelare extrem de rapida  Tehnologia Panasonic Inverter nu doar gateste alimentele mai eficient, ci ofera si o functie Turbo Defrost (Decongelare rapida) pentru a decongela complet si foarte rapid alimentele congelate. 

Panacrunch pentru alimente mult mai crocante Combinati puterea elementului superior de incalzire si tigaia Panacrunch incalzita prin microunde pentru a gati alimentele rapid si uniform, de sus pana jos, fara a fi nevoie sa rotiti la jumatatea procesului. In timpul procesului de gatire, grasimea in exces se scurge prin canalele tigaii pentru a mentine exteriorul crocant si interiorul suculent. 

O platforma pentru spatiu suplimentar  Panasonic inlocuieste platoul rotativ conventional cu o platforma mult mai simpla care ofera un spatiu de gatit cu 29 % mai mare in interior, ceea ce permite utilizarea vaselor cu orice fel de dimensiuni si forme. 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleGrillDa
Putere cuptor (W)1000
Capacitate (l)27
Panou de comandaElectronic
Putere grill (W)1200
AlteleNumar programe11
FunctiiDezghetare
TimerDa
Trepte de putere6
Caracteristici tehniceGreutate (Kg)14.5
CuloareInox
Dimensiuni (mm)520 x 395 x 310
AlteleTava din sticla, gratar metalic