Cuptor cu microunde Panasonic NN-DF383BEPG, 23 l, 1000 W, Grill, Digital, Inverter, Negru

Spread the love

Cuptor cu microunde Panasonic NN-DF383BEPG, 23 l, 1000 W, Grill, Digital, Inverter, Negru

NN-DF383B – Cuptor multifunctional: grill, cuptor, dezghetare turbo, microunde

  • Microunde Inverter 1000 W;
  • Gril cuart de 1000 W;
  • Cuptor combinat compact de 23 litri;
  • Cuptor cu incalzitor dublu 100-220 °C;
  • Gatire combinata simultana.

    Un cuptor multifunctional rapid pentru mancaruri delicioase. Repertoriul dumneavoastra de optiuni continua sa se extinda cu un meniu cu adevarat versatil.    Cuptor cu incalzitor dublu: Va permite sa utilizati cuptorul la 100-220 ºC. Caldura este emisa uniform de sus si de jos. Sistemul cu incalzitor dublu aduce performante excelente unui cuptor compact.    Gatire combinata simultana: Incalzitoarele de sus si de jos rumenesc exteriorul mancarii, iar microundele incalzesc perfect interiorul acesteia. Acest lucru reduce semnificativ durata de gatire si economiseste energie, rezultand o mancare crocanta la exterior si zemoasa la interior. 

    Secretul designului plat: O antena de microunde ascunsa sub placa plata se roteste pentru a distribui microundele in tot cuptorul. Se elimina astfel necesitatea unei placi turnante.    Cavitate cu acoperire fluorica pentru curatare usoara: Interiorul cuptorului are o acoperire fluorica neaderenta pentru curatare usoara. 

    Evolutia tehnologiei Inverter     Tehnologia Inverter a permis un control precis al incalzirii. O trecere în revist? a beneficiilor tehnologiei invertor Panasonic:   1. Energia livrata este acum controlat? in mod continuu si cu acuratete. Mancarea poate fi dezghetata sau gatita mai rapid si mai usor in acest mod.2. Conversia energetica mai eficienta si consumul mic in standby reduc costurile de electricitate.3. Se obtine o suprafata considerabil mai mare de gatit datorita tehnologiei Inverter. 

     Puterea de gatire si performantele cuptorului cu microunde Panasonic Inverter a produs cresteri semnificative ale nivelurilor substantelor nutritive din anumite mancaruri comparativ cu alte metode de gatire, de exemplu fierberea si gatirea cu abur.* Nu doar ca mancarea va fi gata rapid, dar aceasta va contine si substantele nutritive sanatoase pe care le asteptati. 

    * Datele utilizate au fost obtinute dintr-un studiu de comparare a metodelor de gatire cu cuptoare cu microunde Panasonic cu cele traditionale efectuat de Departamentul de stiinte nutritionale al Universitatii Cornell.    Dezghetare turbo Inverter    Panasonic a dezvoltat metoda Dezghetare turbo, care va permite sa dezghetati alimente mai rapid chiar decat metoda anterioara Dezghetare automata Panasonic. Tehnologia Dezghetare turbo Panasonic Inverter este un sistem avansat de secventiere a puterii microundelor care utilizeaza caracteristica de furnizare de putere continua Inverter.    Gatire cu senzor: Senzorul integrat selecteaza automat nivelul de putere si durata sugerata de gatire. Sunt 6 programe cu senzor: • Mancare refrigerata• Legume congelate• Mincare congelata• Paste• Legume proaspete• Orez    Design pentru economie de spatiu    Corpul compact incape perfect pe un blat ingust sau sub un raft. Util si ca un al doilea cuptor.   * Spatii libere necesare: 15 cm deasupra cuptorului, 10 cm in partea din spate, 5 cm pe o laterala, mai mult de 40 cm pe cealalta laterala.   Capacitatea este mai mare decat pare si oferta mai mult spatiu de gatire pentru mai multa mancare odata.

Cuptor cu microunde Panasonic NN-DF383BEPG, 23 l, 1000 W, Grill, Digital, Inverter, Negru