Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool W7 MD440, 31 l, 1000 W, Functie grill, Functie crisp (Negru)

Spread the love

Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool W7 MD440, 31 l, 1000 W, Functie grill, Functie crisp (Negru)

Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool W7 MD440, 31 l, 1000 W, Functie grill, Functie crisp (Negru)

Volum cavitate: 31 L: Mai mult spatiu pentru creatiile tale culinareMetoda de gatit: Cuptor cu microunde + gratarPrograme automate: Un meniu cuprinzator de mancaruri delicioase la alegereTip de control: tactil. Un mod convenabil si intuitiv de a-ti controla cuptorul cu microundePutere maxima microunde: 1000 W Dimensiuni: 385x595x468Deschidere usa: in jos. Solutie practica pentru bucataria taNumar niveluri de putere: 7. Diferite niveluri de putere pentru a face coacerea mai usoaraAl 6-lea Simt. Tehnologie intuitiva.Assisted display. Afisaj LCD usor de utilizat.Crisp. Functia inovatoare combinata cu placa speciala Crisp va ofera posibilitatea de a obtine mancaruri crocante.Steam&Boil. Timp mai scurt de preparare, un gust mai bun si conservarea valorilor nutritionale si a aromelor.Grill. Functia grill intr-un cuptor cu microunde.Tehnologie 3D. Multumita tehnologiei 3D, caldura din interiorul cavitatii este distribuita uniform si asigura alimentelor, chiar si in interiorul cuptorului cu microunde un tratament termic uniform.Siguranta copii. Puteti bloca panoul de control oricand doriti.  W collection W7O colectie. Patru game. Confort Infinit in timpul gatitului.Whirlpool intelege importanta conceptului artizanal si pretuieste detaliile importante. Design-ul atemporal al colectiei W completeaza orice stil de bucatarie, in timp ce aparatele concorda perfect pentru a crea un aspect coordonat. Colectia W7 impresioneazaa prin sticla curata si prin stralucirea otelului inoxidabil, creand solutia ideala de avangarda pentru bucatariile contemporane .. 

Al 6-lea SimtAlegeti tehnologia care va gestioneaza activitatile domestice.Daca va place sa gatiti, dar nu doriti sa petreceti mult timp in bucatarie, cuptorul cu microunde W7MD440 va deveni solutia perfecta pentru dvs.! Tehnologia inteligenta Al 6-lea Simt selecteaza automat si regleaza nivelurile de putere ale microundelor si timpul de functionare pentru a asigura rezultate perfecte ale coacerii de fiecare data. 

Assisted displayAsistentul dvs. personal de gatit care va cunoaste in totalitate gusturileAssistedDisplay este un ecran LCD cu text. Simbolurile si sugestiile de text ce pot fi citite ofera instructiuni clare si logice din momentul in care cuptorul este pornit pana la incheierea functionarii acestuia. Dupa alegerea categoriei de produse, cuptorul selecteaza automat programul potrivit si timpul necesar pentru a obtine cel mai bun rezultat. Este suficient sa alegeti una din cele aproximativ 40 de optiuni culinare in 6 programe automate. Al 6-lea Simt si cuptorul dvs. va vor ghida pe parcursul fiecarei etape a retetei. 

CrispReteta secreta pentru aspect crocantTehnologia coacerii crocante combina sistemul de unde 3D, patentat de Whirlpool, placa crocanta, gratarul, garantand aceleasi rezultate ca in cazul cuptorului traditional din punctul de vedere al timpului. 

Steam&BoilMancaruri sanatoase in mai putin timpSteam & Boil este o functie usor de utilizat, care faciliteaza pregatirea meselor cu mai putin timp si efort. Datorita puterii naturale a aburilor, programul va permite sa gatiti cu accesorii speciale intr-un mod convenabil si mai usor. Senzorul de umiditate optimizeaza procesul de gatit prin masurarea nivelului apei in accesoriul special, permitand ajustarea intuitiva a timpului de preparare si a rezultatelor optime.

GrillExista intotdeauna timp pentru gratarOri de cate ori doriti o gustare la gratar, este necesar sa porniti pur si simplu cuptorul cu microunde Whirlpool. Pregatiti o reteta delicioasa, toasturi cu branza, sandvis fierbinte, carnati si legume la gratar. 

Tehnologie 3DPerfectiune culinaraTehnologia 3D asigura o distributie uniforma a caldurii la microunde in interiorul cavitatii cuptorului. Astfel de emisii cu microunde asigura intotdeauna mancaruri incalzite si gatite uniform, garantand rezultate mai bune intr-un timp mai scurt. 

Siguranta copiiNu va faceti griji in privinta noilor bucatariCuptorul cu microunde W7MD440 este echipat cu o protectie suplimentara care va bloca panoul de control. Datorita acestei solutii, veti evita modificarile accidentale ale setarilor dispozitivului. 

Perfect matchVedere holisticaCuptorul cu microunde Whirlpool W7MD440 se va potrivi perfect cu cuptorul, plita si hota apartinand Colectiei W, creand un interior excelent, mai atragator si elegant. 

Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool W7 MD440, 31 l, 1000 W, Functie grill, Functie crisp (Negru)